U njihovoj kući je kao u vrtiću: Kristina ima samo 26 godina, a već je majka 22 deteta!

Vesti 08.09.2024 13:45 0

Kristina je oduvek želela veliku porodicu, i ta želja joj se sada ostvarila, jer i njen suprug to želi.

kristina

Printscreen/TikTok

Kristina je majka 22 dece iako je veoma mlada. Ima samo 26 godina. Ova Ruskinja zajedno sa svojim suprugom Galipom koji ima 57 godina, od marta 2020. do aprila 2021. godine dobili su 21 bebu zahvaljujući surogat majkama. Uz najstariju ćerku Viktoriju, koja ima osam godina i začeta je prirodnim putem iz njene prethodne veze, Kristina sada ima veliku porodicu, kakvu je oduvek želela.  

Rodila prvo dete sa 17 godina

Već sa 17 godina rodila je prvu ćerku, a danas ima čak 22 dece – i ne planira da stane. Ostalu decu nije rodila prirodnim putem, već je imala surogat majke. „Oduvek sam sanjala o tome da imam veliku porodicu, a isto je hteo i moj suprug. Nakon što smo se upoznali, krenuli smo u ostvarivanje zajedničkog sna. Ne znam jesmo li najveća porodica na svetu, ali znam da smo najsrećnija“, izjavila je ova mlada mama za strane medije. Kristinin muž je milioner, a u maju je uhapšen u sklopu istrage povezane s prevarom u Rusiji, pa je Kristina ostala sama da brine o deci.

kristina

Printscreen/TikTok

 

Dok joj je suprug u zatvoru, pomažu dadilje

Iako su je mnogi kritikovali na društvenim mrežama zbog načina na koji dobija decu, Kristina ne planira da stane i ranije je izjavila da želi da ima stotinu dece. Nakon što je njen suprug osuđen na osam godina zatvora zbog pranja novca i falsifikovanja dokumenata, Kristina se oslanja na 16 dadilja koje joj pomažu u svakodnevnoj brizi za decu.

Kristina i Galip upoznali su se u klubu u Moskvi, a kasnije su započeli svoj raskošan život u vili u Batumiju u Gruziji. Kristina je 2022. godine izdala knjigu pod nazivom „Bebin dnevnik“, u kojoj deli svoja iskustva kao majka mnogobrojne dece.

kristina

Printscreen/TikTok

 

„Deca su budućnost sveta“

Dok je Galip iza rešetaka, ona je smanjila svoju prisutnost na društvenim mrežama, iako na TikToku ima više od 34.000 pratilaca,  ali je izrazila zahvalnost za podršku koju prima od njih. Takođe je objavila da joj muž i dalje jako nedostaje, ali optimistično čeka njegov povratak.

 

 

Pre nego što je njen suprug uhapšen, Kristina je često delila detalje o njihovom neobičnom životu, priznajući da bi volela da ima čak 105 dece, verujući da su „deca budućnost sveta“. Njihova rutina uključuje i neke svakodnevne izazove, poput korišćenja 20 velikih paketa pelena i 53 paketa formule za bebe nedeljno.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading