"Ove stvari ni štapom nemojte da dirate!": Stjuardesa objavila snimak iz hotelske sobe pa zgrozila javnost

Tatjana Badarević Vesti 07.09.2024 15:40 0

Stjuardesa je otkrila koliko su prljavi jastuci u hotelskim sobama te je izrazila gađenje prema mikrotalasnim pećima.

stjuardesa

Printscreen/TikTok

 

TikTok video stjuardese Šer Dalas postao je viralan nakon što je otkrila neke od najprljavijih stvari o higijeni hotela i aerodroma.

Ona je svoje pratioce prvenstveno opomenula na prljave hotelske jastuke. "Svi se možemo složiti da su hotelski ukrasni jastučići odvratni", rekla je.

Šer tvrdi da se ti jastuci retko čiste nakon svakog gosta. "Ne verujem da ih ljudi miču s kreveta pre nego što idu na spavanje", kazala je.

Stjuardesa je, takođe, izrazila prezir prema putnicima koji raspakuju svoje kofere direktno na krevetu. Istakla je da se koferi često spremaju natkasne iznad glave u avionu, što ona opisuje kao "odvratno", a njihovo raspakivanje na hotelskim krevetima nije higijenski.

 

@cherdallas The hotel chairs have got to go or become plastic or something else #flightattendantlife #flightattendant ♬ Rotina - Drew

 

Dalas je istakla kako je dodatna stolica u sobama još jedno mesto koje je često zanemareno u higijenskom smislu, a izrazila je i svoje gađenje prema zajedničkim mikrotalasnim pećima u hotelima.

Dalas je otkrila i da su kupatila na aerodromima prljavija od onih u avionima. "Mislim da su u osam od deset slučajeva kupatila na aerodromu uvwk gora", kazala je.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading