Radnica HOTELA otkrila sve o HIGIJENI u smeštajima: Kada čujete PRAVU ISTINU, pripašće vam muka

Vesti 05.10.2022 22:40 0

Bivša radnica hotela je posle otkaza progovorila o šokantnim detaljima koji se odnose na održavanje higijene u njima.

Radnica HOTELA otkrila sve o HIGIJENI u smeštajima: Kada čujete PRAVU ISTINU, pripašće vam muka

Printscreen/TikTok

Džanesa Ričard iz Kanade (26) pre nego što je zatrudenla, radila u jednom vrlo luksuznom hotelu. U međuvremenu je potala mama, a onda se usudila da otvori Pandorinu kutiju i otkruje nam jezive stvari o hotelskom smeštaju. Zbog svojih iskrenih smernice, postala je veoma popularna na TikToku, gde ima svoj progil pod nazivom „Ispovesti bivše hotelske radnice“.

- Želim samo da napomenem da je ovo zasnovano na mom ličnom iskustvu i hotelu u kojem sam radila. Nisu svi hoteli ovakvi - naglasila je odmah na početku Džanesa.

Prvo pravima koje morate poštovati, kada odsednete u nekom hotelu je:

- Nikad, i ponavljam, nikada ne hodajte bosi po tepisima! Iako se usisavaju između odsedanja svakog gosta, osoblje ih retko pere i dubinski čisti. A kad kažem retko, mislim možda jednom godišnje… Zato uvek nosite čarape ili papuče - upozorava.

 

 

I dodaje da hotel nikada ne rezervišete preko posrednika, jer ne znate šta ćete dobiti.

- Ukoliko je moguće, smeštaj direktno bukirajte preko hotela, ako rezervišete preko treće strane, vaša soba i tip sobe nisu zagarantovani - objasnila je ona.

Nikako ne preporučuje da pijete iz čaša koje dobijete u sobi.

- Ne bih preporučila da pijete iz tih čaša. Često se ne menjaju između gostiju, sve dok „izgledaju“ čisto“. Ako je vidljivo da su korišćene, biće očišćene i zamenjene čistim, ali ako izgledaju kao da ih nisu dirali ili da nisu iz njih pili, ostaviće to za sledećeg gosta - rekla je Džanesa.

 

@janessarichard Part 3/3! Leave any questions in the comments- I’ll be answering them! #hotelstories #hotelstory #fyp #pregnant #pregnancy ♬ original sound - Janessa Richard

 

Potom se osvrnula i na posteljinu.

- A pre nego što zatražite set čistih čaša, pregledajte i jorgan – da li je čist? Ispostavilo se da ni jorgani nisu tako čisti kao što biste očekivali. Većina hotela, ne peru svoje jastuke i jorgane“. Oni ih peru možda jednom godišnje što je stvarno je***o odvratno - sa nevericom priča ova bivša radnica u hotelu.

Ostali korsnici TikToka su se složili i te kako sa Džanesom, a komentari sa sličnim iskustvoma se nižu u velikom broju ispod njenih objava, samo neki od njih su:

„Ne, ovako je u svakom hotelu“, dodao je jedan bivši zaposleni.

 

@janessarichard Reply to @keepfocus2021 Why I quit the hotel industry! Leave your questions below 😊 #canadianmamas #momlife #toddlermom #pregnant #pregnancy ♬ LOTUS FLOWER BOMB x YRN - Michael Napiza

 

„Nedovoljno zaposlenih koji su nedovoljno plaćeni – ovo je rezultat“, usaglasio se još jedan korisnik.

Činilo se da je jedan korisnik primetio problem prljavog tepiha: „Ljudi me ismevaju jer nosim hotelske papuče – a sada su moje sumnje potvrđene, hvala!“

„Novostečeni strah od hotela posle svih ovih priznanja“, prokomentarisao je još neko – i ne možemo se više složiti.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading