Jasni signali da vam dečko "nabija rogove" sa drugaricom: Ukoliko ovo radi, budite sigurne da ste prevarene

Tatjana Badarević Vesti 07.08.2024 08:34 0

Ovo je pet znakova da njegova prijateljica nije samo prijateljica, nego nešto više.

prevara

Shutterstock

 

Vaš dečko ili muž ima novu ženu u svom životu i imate čudan osećaj u vezi toga? On kaže da su samo prijatelji, ali vi niste sigurni u njegovu iskrenost.

Evo pet znakova da je ta žena više od prijateljice:

1. Ne želi da je upoznate

Rekao vam je za nju ili ste vi nekako saznali za nju, a kada zatražite da je upoznate, on odbija.

Šta to znači: Ona ili ne zna za tebe ili mu je previše čudno da upoznaješ njegovu ljubavnicu. Da je samo prijateljica, on ne bi imao problema s vašim susretom i čak bi to podsticao.

prevara

Shutterstock

 

 

2. Skriva komunikaciju s njom

Znate da joj šalje poruke, zove i čak se ponekad nađe s njom na ručku, ali neće vam reći kada ili išta o tome. Ako slučajno saznate, on krene da se brani zašto ga to pitate i ne želi ići u detalje o tome.

Šta to znači: Oseća se krivim zbog svoje komunikacije s njom jer zna da ono što radi nije u redu i da biste bili povređeni i uznemireni. Da je samo prijateljica, pričao bi vam da se video s njom i pozivao vas napolje s njima.

3. Oči mu sijaju kad je spomenete

Ako samo spomenete njeno ime ili ga pitate da li je komunicirao s njom, možete videti kako se njegove oči šire i bezuspešno pokušava da sakrije osmeh.

Šta to znači: On ne može sakriti svoja osećanja prema njoj čak ni kad je spomenete. Da je samo prijateljica, on ne bi reagovao na njeno ime i tretirao bi vaš upit kao bilo koje drugo pitanje koje postavite.

4. Kaže da joj je on potreban

Ona ima neke lične probleme zbog kojih joj treba pomoć i vaš partner je jedini koji joj može pomoći u tome. To znači da su za kratko vreme postali jako bliski i ona pronalazi utočište u njemu. Da je samo prijateljica, dao bi joj savet, ali ne bi bio investiran u toj meri.

5. Smeju se i dodiruju jedno drugo

Ako imate "zadovoljstvo" biti u njihovoj blizini, možete primetiti da imaju interne šale; smeju se jedno drugom i ponekad se dodiruju po ruci i ramenu.

Šta to znači: Potrošili su mnogo više vremena zajedno nego što mislite da bi uspostavili ovu blisku vezu.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading