Dovela ljubavnika da živi sa njenim mužem i decom: Glumica živela sa dva partnera, a onda sve puklo?

Nedeljko Tišanović Vesti 19.08.2024 21:14 0

Važi za ženu koja oduvek prkosi tradicionalnim normama.

Profimedia

Profimedia

Glumica Tilda Svinton, poznata po svom upečatljivom androgenom stilu i životu koji se odvija van konvencionalnih normi, često izaziva pažnju zbog svog neobičnog ljubavnog života. Njena spremnost da ignoriše društvene norme i živi prema sopstvenim pravilima često je tema medija.

Tilda je dugi niz godina delila dom u Škotskoj sa partnerom Džonom Bajrnom, koji je od nje stariji 21 godinu i ponosni su roditelji blizanaca. Njihov život bi mogao da zvuči kao jedan klasičan bračni život, ali stvari su između njih dosta komplikovanije.

Pored Džona, u njihovom domu je živeo i nemački slikar Sandro Kop, Tildin ljubavnik, koji je od nje mlađi 18 godina. Njihova veza nije bila tajna, a Džon je, iako svestan tog odnosa, prihvatio situaciju, omogućavajući deci da odrastaju u okruženju sa oba roditelja.

I dalje volim Džona, ali sam se zaljubila i u Sandra, pa je ovo bilo jedino razumno rešenje. To što sam sa Sandrom ne znači da moram prekinuti život sa ocem svoje dece. Svi smo jedna porodica — izjavila je ona u jednom intervjuu. 

Međutim, ovakva situacija nije dugo potrala. Tilda i Sandro su se iselili iz zajedničkog doma, a njihova veza je nastavila da se razvija. Danas su zvanično par i često se pojavljuju zajedno u javnosti, što i dalje privlači pažnju medija.

Otac moje dece i ja smo vrlo dobri prijatelji, a ja sam sada u srećnoj vezi s drugim. I svi smo prijatelji. Život ne mora da bude komplikovan. Moraš da imaš saosećanja i ne kriviš sebe kada se stvari zakomplikuju — zaključila je glumica. 

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading