Marina tvrdi da je zbog duplo mlađeg ljubavnika bolja supruga i majka: "On održava iskru u mom braku"

Tatjana Badarević Vesti 24.07.2024 17:16 0

Iako voli svog supruga, Marina kaže da su zaglavili u rutini, a zahvaljujući ljubavniku oseća se mlađe i poletnije.

brak

Shutterstock

 

Da ljubav može biti vrlo kompleksna i da prevara u vezi ili braku ne mora nužno značiti nedostatak ljubavi između partnera, dokazuje slučaj Marine (50) koja je uprkos brojnim negativnim komentarima, odlučila da izađe u javnost sa vlastitom pričom.

Dve stvari koje se najviše osuđuju na društvenim mrežama, kako kaže, prevara i velika razlika u godinama, a ona je počinila oba greha. Svoje iskustvo podelila je s portalom "Moje vrijeme", gdje je opisala brak sa svojim suprugom, ljubavi iz studentskih dana, kojeg je odlučila da prevari s mlađim muškarcem, uprkos ljubavi koju prema mužu oseća.

Oboje su situirani i srećno ostvareni u roditeljskoj ulozi, a iako su im životi u potpunosti sređeni, ostale stvari u njihovom braku očito nisu bile. “Iako supruga volim više od života, naš brak je zapao u rutinu. Naša ljubav je jaka, ali svakodnevne obaveze i monotonija učinile su da se osečam manje kao svoja prava 'ja'. Zaboravila sam da mogu biti duhovita, zavodljiva i lepa drugima. Ne mislim da je moj suprug kriv za to, jednostavno se dogodilo,” započela je svoju ispovest Marina.

brak

Shutterstock

 

 

Kako kaže, sve se promenilo kada je upoznala 22 godine mlađeg Ivana. Njihova veza isprva je bila prijateljska, ali nakon nekoliko susreta njihov odnos je prerastao u nešto više.

"Shvatila sam da me privlači njegova energija i strast prema životu. Nakon nekoliko meseci, naša veza se razvila u telesnu avanturu. Oboje smo u braku i od početka smo bili jasni da je naša veza samo fizička i da ne menja naša osećanja prema supružnicima,” ispričala je.

S Ivanom se druži za vreme radnog vremena, viđaju se nekoliko puta mesečno i ističe kako joj je to sasvim dovoljno. "Ti trenuci postali su moj ventil, izvor energije i strasti. Nakon što je naša afera započela, osetila sam se ponovo živom. Moje raspoloženje se poboljšalo, osećam se sretnijom i ispunjenijom. I fizički sam zablistala. Isprva sam svaki put imala grižu savesti, ali sam sve to posložila u glavi i sada nemam problem,” ispričala je ona.

brak

Shutterstock

 

 

Afera se pozitivno odrazila i na njenu porodicu

"Postala sam bolja majka. Manje sam frustrirana i razdražljiva, a više prisutna i angažovana u životima svoje dece koja su sada studenti. Počeli smo da provodimo više kvalitetnog vremena zajedno, organizujemo porodične aktivnosti. Strpljiva sam. Čak se i moj intimni život sa suprugom poboljšao, dobili smo novi zamah. Čini se kao da se svima više sviđa ova nova ja," objasnila je Marina.

Iako puno razmišlja o ljubavnom trouglu u kojem se nalazi, kaže da ne razmišlja o prestanku viđanja. Ukoliko bi se to dogodilo, verovatno bi, kaže, pronašla drugog partnera umesto Ivana.

Isto bi poželela i svom suprugu

S druge strane, dodaje, da ne bi imala ništa protiv da njen suprug pronađe nekoga ko bi mu pružio isto uzbuđenje i energiju, ali i da to nije tema koju bi s njim ikada otvorila.

"Toliko ga volim da bih bila sretna kada bih znala da je on sretan zbog toga. Mislim da naša partnerska ljubav nadmašuje sve telesne avanture koje bismo mogli imati, a koje za mene predstavljaju nešto relaksirajuće, otprilike kao odlazak na masažu," kaže Marina pa dodaje:

"O mojoj aferi znaju samo moje najbolje prijateljice, koje me razumeju i ne osuđuju. Jedva sam dočekala da im se pohvalim. One su mi podrška i oslonac, a njihova diskrecija mi omogućava da sačuvam svoju tajnu, iako bih o svemu želela glasno da govorim. Ponekad se osećam kao tinejdžerka koja je tek iskusila život i želi to da podeli sa svetom, ali ne sme jer je svet zao," objasnila je Marina svoje emocije i dodala da je svesna kako mnogi ne razumeju njen izbor, ali da joj je to iskustvo bilo neophodno da bi se ponovo osetila živom.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading