"Nakon 15 godina braka, ostavio me putem SMS poruke": Ono što je uradio našoj deci je bilo toliko surovo da nisam mogla da dođem k sebi

Tatjana Badarević Vesti 16.08.2024 22:00 0

Melani je muž ostavio preko poruke. Otišao je s njenom najboljom prijateljicom. Nesretna žena nije mogla da podnese način na koji je on to rekao deci, a onda je hteo da joj ostavi i svoje dugove.

razvod

Shutterstock

 

Melani i Martin bili su u braku 17 godina i dobili dvoje dece, a jedan dan je dobila SMS poruku koja je srušila njen ceo svet. Naime, Martin je jedan dan na poslu odlučio da ostavi ženu:

- Više te ne volim. Odlazim - napisao joj je u poruci, a Melani je onda shvatila još goru istinu. Njen muž ostavio ju je zbog njene najbolje prijateljice Džil, s kojom je imao aferu mesecima.

- Najgori deo mi je bio način na koji je rekao našoj deci. Ulovio ih je nasamo i bez konsultacija sa mnom im je samo rekao da se tata seli. Kao da uopšte nema srca - rekla je slomljena žena.

Melani je saznala da Martin ima dug od 40.000 funti zbog propalog poslovnog poduhvata i da je tražio utehu u Džil, koja

razvod

Shutterstock

 

 

mu je pomagala da zaboravi na probleme.

 

Kao šlag na tortu, Martin je zapretio Melani da će je ostaviti sa svojim dugovima, no uz pomoć advokata uspela je da se zaštiti od toga. Nije pokazao niti trunke kajanja, a nesrećna Melani ostala je bez dela njihovih zajedničkih prijatelja.

Njihova deca jako su teško podnela razvod svojih roditelja, a Martin se potpuno odvojio od porodice i prestao je da im finansijski pomaže.

Uprkos svemu, Melani je srećna što se rešila muža koji ju je izdao. Dobija podršku iz grupe na Fejsbuku, koja joj je bila od velike pomoći. Kako kaže, bol je i dalje nepodnošljiva, no veruje da će izaći iz toga jača.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading