Petar Božović otkriva bolnu istinu: 'Nikad mi nije oprostio što sam ga ostavio u sirotištu

Slobodanka Ćorić Vesti 14.08.2024 14:55 0

Njegovo detinjstvo bilo je obeleženo životom u domu za nezbrinutu decu, što je ostavilo dubok trag na njegovoj duši

petar božović

Printscreen/TikTok

Petar Božović je jedan od najcenjenijih glumaca u našoj zemlji, ali njegov privatni život ostaje pomalo misteriozan. Pored svoje uspešne karijere na filmskom platnu i na pozorišnim daskama širom Srbije, gde neprekidno dobija aplauze, malo se zna o njegovom privatnom životu.

Božović je bio u braku sa jednom od najlepših žena Jugoslavije, ali iza njegovog uspeha skriva se duboka tuga. Njegovo detinjstvo bilo je obeleženo životom u domu za nezbrinutu decu, što je ostavilo dubok trag na njegovoj duši.

U nekoliko navrata, Petar je otvoreno govorio o svojoj teškoj prošlosti. Otkrio je da oseća veliku žalost zbog toga što nije uspeo da povede svog brata sa sobom iz sirotišta, što ga duboko pogađa i danas.

"Živeo sam u Zemunu dok mi majka nije preminula. To se desilo brzo, pa se skoro i ne sećam svoje majke. Otac, nezadovoljan uslovima u nemačkom logoru, nastavio je da služi kaznu i na Golom otoku. Tako smo moj brat i ja ostali u domu za ratnu siročad na Senjaku. Posete su mi dolazili baba, tetke i ujaci dok me nisu prihvatili, pa sam neko vreme bio u kolektivnom stanu," priseća se Božović.

"Kasnije su i ujaci otišli na Goli otok, a ja sam ponovo završio u domu sve dok me moja baka, tetka Vida Vlahović, nije uzela i odvela u Kolašin. Moj brat je ostao u sirotištu, i osećam da mi nikada nije oprostio, kao da sam ja bio kriv što sam izabran," ispričao je Petar Božović za medije.

Komentari (0)
Loading