Prijatelj me je izbacio sa njegovog venčanja: Čitav haos je nastao oko hrane, a ceremonija se pretvorila u cirkus

Tatjana Badarević Vesti 06.08.2024 18:47 0

Muškarac se na Redditu požalio da je mladina porodica pojela svu hranu sa švedskog stola, pa su se ostali gosti pokušali snaći naručivanjem iz obližnje picerije.

venčanje

Shutterstock

 

 

Muškarac je na Redditu pitao za mišljenja nakon što je izbačen s prijateljevog venčanja jer je naručio picu kad je na prijemu ponestalo hrane. Korisnik "Adorable_Distance_15" opisao je da su on i njegova supruga nedavno bili na venčanju svog prijatelja na kojem je bilo oko 70 gostiju, uglavnom porodica. "Kad smo stigli tamo, sedeli smo za stolom sa još nekim ljudima. Fini ljudi, dobro smo se družili i lepo čavrljali", započeo je muškarac priču, piše Fox News.

"Venčanje je također bilo prilično lepo. I moj prijatelj i njegova nova žena bili su jako srećni", napisao je. Nakon ceremonije venčanja, svaki sto dobio je dve flaše vina, hleb i maslac, a bar je otvoren. "Onda je hrana izašla i izgledala je jako dobro", rekao je.

"Ne želim da posramljujem ljude koliko jedu, ali primetio sam koliko su hrane uzimali dok sam strpljivo čekao da nas pozovu. Takođe sam primetio da su neki otišli do švedskog stola nekoliko sekundi pre nego što su svi stolovi pozvani i niko ih nije zaustavio", objasnio je. Iako je takvo ponašanje smatrao nepristojnim, pretpostavio je da ima dovoljno hrane za sve. "Na moje iznenađenje, kad su nas pozvali, nije ostalo ništa. Nakon što smo zgrabili ostatke koji su ostali, svi smo još uvek bili prilično gladni i pomalo ljuti. Tako smo, na neki način, pričali da je prvih nekoliko stolova pojelo svu hranu", objasnio je. Nakon što je neko predložio da uzmu picu, muškarcu se, zbog njegovog pijanog stanja, ta ideja svidela.

"Tako da smo se svi uključili i naručili četiri velike pice i nekoliko pilećih krilaca iz lokalne picerije u blizini te nije trebalo dugo da sve bude dostavljeno.  Doneo sam hranu za naš sto, te smo počeli da jedemo", napisao je. Drugi stolovi, gde su takođe bili gladni ljudi, primetili su picu pa su je podelili i s njima što je izazvalo komešanje, a ljudi su počeli da ispituju ima li još pica na raspolaganju.  "Moj prijatelj je došao razgovarati sa mnom o tome zašto sam naručio hranu. Njegova mlada nije bila sretna zbog toga. Tako sam mu rekao da nismo stigli jesti i da je hrane nestalo puno pre nego što su pozvali naš sto, a bili smo jako gladni. Šta smo trebali raditi, gladovati?", rekao je pisac na Redditu. No, drama se nastavila kada je mladin otac primetio da je nestala pica.

Bonus video:

 

Komentari (0)
Loading