Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Dodaj kao željeni izvor na google pretrazi
Tema: maćeha
printscren/instagram
SVAŠTA IMA
"Volela bih da se moj verenik reši deteta iz prvog braka", objava na internetu, koja je zapanjila svet
09.07.2026. 18:01
|
0
Shutterstock
DRAMA
Evo šta je maćeha uradila mom sinu: Dovela ga je od mog bivšeg muža i dala mi ovo, krstila sam se od šoka
13.03.2026. 12:06
|
0
Foto: Shutterstock | Shutterstock
DA LI STE ČULI ZA OVO
Evo šta je maćeha uradila mom sinu: Vratila ga je kući i dala mu ovo, ja sam se krstila od šoka
09.03.2026. 11:02
|
0
Foto: Shutterstock | shutterstock
SPREMITE MARAMICE
Kada je otvorila ćerkin ranac, Žaklina se raspala od plakanja: Evo šta joj maćeha pakuje svakog petka za užinu
03.02.2026. 11:56
|
0
Devojčica je bila jako uznemirena svaki put kad se vraćala od majke: Maćeha primetila čudne stvari, pa otkrila jezivu istinu
05.07.2025. 19:37
|
0
Shutterstock | Shutterstock
"Ne udajem se za njegovo derište, nego za njega": Mlada ne želi ćerku budućeg muža na venčanju i svi se pitaju da li je to normalno
01.03.2025. 14:34
|
0
Marina je Vladimiru bila maćeha, a onda je s njim i zatrudnela: Dobili su i drugo dete, a ovako je počela njihova priča
21.02.2025. 12:34
|
0
Konačno se zna šta Ivanka Tramp zaista misli o maćehi Melaniji: Kada čujete pravu istinu baš ćete se iznenaditi
06.11.2024. 10:57
|
0
Printscreen/Instagram | Printscreen/Instagram
Mrzela ju je kao mala, nikada je nije prihvatila u porodici: Madonina maćeha preminula od teške bolesti
28.09.2024. 08:42
|
0
Printscreen | Printscreen
Spanđao sa sa njenom maćehom, a onda tetovažu sa njenim imenom prepravio i napisao... Ispovest devojke koju je partner doveo do ludila?
06.08.2024. 08:51
|
0
Printscreen/TikTok | Printscreen/TikTok
"Otac moje dece sada je u vezi sa mojom maćehom": Ovako su započeli skandaloznu aferu, a ovo su bizarni detalji
02.08.2024. 11:56
|
0
Printscreen/Instagram | Printscreen/Instagram
Vladimir je napravio dete svojoj MAĆEHI: Marina je započela vezu sa svojim POSINKOM dok je bio na raspustu
26.05.2023. 17:45
|
0
NAJODBAČENIJI član porodice: Evo odakle je potekla ISKRIVLJENA slika maćehe i zašto je smatraju ZLOM VEŠTICOM!
05.06.2022. 20:30
|
2
Printscreen/Youtube | Printscreen/Youtube
Svi su je MRZELI i proklinjali: Da li se sećate ZLE MAĆEHE iz popularne turske serije "Elif", evo kako ona danas izgleda!
12.11.2021. 18:30
|
0
Najnovije
Najčitanije
11min
Sve se vraća, sve se plaća, karmički dug stiže na naplatu: Kom horoskopskom znaku će se do kraja leta vratiti sve ružno što je uradio
10H
Idemo, samo jako, njih će "ogrejati sunce" u utorak, 25. septembra: Četiri znaka Zodijaka očekuje ludačka sreća, evo i šta to tačno
10H
Spremaju se očas posla, a ukusne - da padnete u nesvest: Kako se spremaju lazanje bolje nego u najboljim restoranima u Italiji
11H
Šta se ovo dešava? Opet države odustaju od Evrovizije, evo ko je sada rekao NE
11H
Ni crna, ni bela, ni bež, samo ova, ali da je "električna": Najpopularnija boja odeće za jesen 2026. godine
20H
Sedu kosu sakrijem bez farbanja! Sok od ovog povrća mi vrati prirodnu boju posle jednog pranja!
18H
Supa koju su naše bake znale da cene: Evo zašto je dobra za zglobove, kožu i varenje
21H
Najlepše slatko od smokava: Sirup gust kao med, a voće ostaje celo, puca pod zubima
18H
Jedan predmet nikako ne držite u spavaćoj sobi: Mnogi zbog njega lošije spavaju
10H
Idemo, samo jako, njih će "ogrejati sunce" u utorak, 25. septembra: Četiri znaka Zodijaka očekuje ludačka sreća, evo i šta to tačno
Vidi sve
DOM I SAVETI
Prinstcreen | Freepik
Šta joj bi da proba ovo?
Bolničarka 70 dana je jela samo sardine: Svi su mislili da je poludela, a onda se desilo OVO
08:40
|
1
Foto: Shutterstock | Shutterstock
VLAGA U STANU PRAVI HAOS
Prozori vam „plaču“, a buđ vreba iza ćoška? Ovaj jeftin trik sa solju i lovorom može da zaustavi haos već večeras!
13:44
|
0
Foto: Shutterstock
NOSTALGIJA
Ovako je izgledao svaki stan u Jugoslaviji: Svi gledaju u jedan detalj pored troseda, da li ste ga imali u kući?
14:28
|
1
Foto: JP gradske pijace
PAZITE ŠTA STAVLJATE U KORPU
Pojavio se uznemirujući izveštaj: Bežite od ovog povrća kao đavo od tamjana
15:30
|
0
Najnovije
Foto: Shutterstock | New Africa
Ju, ju, ju
Sve se vraća, sve se plaća, karmički dug stiže na naplatu: Kom horoskopskom znaku će se do kraja leta vratiti sve ružno što je uradio
08:01
|
0
Foto: Shutterstock | Jacek Chabraszewski
Astrologija
21:58
|
0
Foto: Stock_photografer/Shutterstock
Njami, njami
Spremaju se očas posla, a ukusne - da padnete u nesvest: Kako se spremaju lazanje bolje nego u najboljim restoranima u Italiji
21:30
|
0
Foto: EPA | EPA/HANNIBAL HANSCHKE
Takmičenje
Šta se ovo dešava? Opet države odustaju od Evrovizije, evo ko je sada rekao NE
20:58
|
0
Foto: Shutterstock | Shutterstock/AnnaStills
Modiranje
Ni crna, ni bela, ni bež, samo ova, ali da je "električna": Najpopularnija boja odeće za jesen 2026. godine
20:32
|
0
Foto: EPA | EPA/TED SOQUI
Hit
Vid' čoveka, ne može da bude sam, odma dramu pravi: Tom Kruz isfrustriran jer ne može da nađe devojku, Viki Bekam uskočila da mu pomogne
19:59
|
0
Vidi sve
"Volela bih da se moj verenik reši deteta iz prvog braka", objava na internetu, koja je zapanjila svet