11:19 Horoskop 14. februar ćete provesti sa bivšima, vratiće se u vaš život: 4 znaka Zodijaka neće uspeti da se odupru povratku starih ljubavi, biće gusto
11:00 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka se na jesen vraćaju starim ljubavima: Raspoloženi ste za davanje nove šanse, ali budite i strpljivi
11:56 Ispovesti "Otac moje dece sada je u vezi sa mojom maćehom": Ovako su započeli skandaloznu aferu, a ovo su bizarni detalji
13:05 Horoskop Kad prebole, desi se preokret i opet se zapali vatra ljubavi: Ovim znakovima horoskopa je suđeno da se venčaju sa bivšim!
12:36 Ispovesti Najbolji BIVŠI ikada: Pogledajte kako je IZNENADIO majku njihovog deteta, ovako nešto uopšte nije OČEKIVALA
08:00 Ispovesti "Svaki put kada otvori APLIKACIJU moraće da vidi moje LICE": Potrošila je skoro 1.000 evra da se osveti bivšem dečku
15:30 Ispovesti Napravio joj dete, pa je ostavio i POBEGAO sa njenom ĆERKOM, a onda je usledio i finalni "UDARAC": O njihovoj DRAMI priča ceo komšiluk
19:10 Porodica Tviteraši su "ODLEPILI" kada su videla da je sastavila "UPUTSTVA" za novu devojku: "Neka ti je srećno sa mojim BIVŠIM"
20:22 Ispovesti „Izbacila sam je iz kuće!“: Svekrva je dolazila u goste, pa je snaja spremila njeno omiljeno jelo i kolače, a ona je odmah uvredila
19:31 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 21. februar: Biku stiže ponuda za posao, Škorpija otkriva neku tajnu, Jarac da pazi na novac
19:06 Porodica "Kako ogledalo zna šta radim?": Zbunjena žena sve snimila i nasmejala 26 miliona ljudi!
18:41 Dom i saveti Čime se greju u gradu gde je 71 stepen ispod nule? Marija je objasnila da koriste dve opcije kako bi im kuće bile tople
18:16 Horoskop Za 4 znaka horoskopa je ovo moćan period: Sreća ih prati na svakom koraku, ostvariće sve želje i ciljeve do 3. marta!