11:19 Horoskop 14. februar ćete provesti sa bivšima, vratiće se u vaš život: 4 znaka Zodijaka neće uspeti da se odupru povratku starih ljubavi, biće gusto
11:00 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka se na jesen vraćaju starim ljubavima: Raspoloženi ste za davanje nove šanse, ali budite i strpljivi
11:56 Ispovesti "Otac moje dece sada je u vezi sa mojom maćehom": Ovako su započeli skandaloznu aferu, a ovo su bizarni detalji
13:05 Horoskop Kad prebole, desi se preokret i opet se zapali vatra ljubavi: Ovim znakovima horoskopa je suđeno da se venčaju sa bivšim!
12:36 Ispovesti Najbolji BIVŠI ikada: Pogledajte kako je IZNENADIO majku njihovog deteta, ovako nešto uopšte nije OČEKIVALA
08:00 Ispovesti "Svaki put kada otvori APLIKACIJU moraće da vidi moje LICE": Potrošila je skoro 1.000 evra da se osveti bivšem dečku
15:30 Ispovesti Napravio joj dete, pa je ostavio i POBEGAO sa njenom ĆERKOM, a onda je usledio i finalni "UDARAC": O njihovoj DRAMI priča ceo komšiluk
19:10 Porodica Tviteraši su "ODLEPILI" kada su videla da je sastavila "UPUTSTVA" za novu devojku: "Neka ti je srećno sa mojim BIVŠIM"
22:10 Horoskop Kada se ovi znaci spoje, nastaje magija: Horoskopski parovi koji su stvoreni jedno za drugo, ništa ih ne može razdvojiti!
21:42 Lepota i Moda Margo Robi blista posle porođaja: Pokazala zašto je ova haljina modni izbor broj 1
21:12 Ispovesti Moj muž je tajno promenio ime bebi: Rodila sam mu ćerku, a on joj dao ime po drugoj ženi, mislim da me vara!
20:42 Zdravlje Ove lekove nikada ne pijte sa kafom: Te kombinacije mogu ozbiljno da vam ugroze zdravlje
20:13 Porodica „Sada rado sređujem ormar“: Čovek pokazao trik za brzo kačenje odeće, žene oduševljene!
19:44 Horoskop Dnevni horoskop za petak 22. avgust: Jarca očekuje velika svađa, Biku stiže ponuda za posao, a jedan znak dobija novac