Ima 33 godine i još uvek je nevina: "Muškarci moraju dobro da se pomuče ako žele da me osvoje"

Tatjana Badarević Vesti 01.08.2024 16:47 0

Loren Harkins iz Amerike tvrdi da je još uvek devica.

Loren Harkins

Printscreen/Instagram

 

Loren Harkins iz SAD-a ima 33 godine i tvrdi da je još uvek devica. To je činjenica kojom se ponosi, a kako je to živeti bez telesnih užitaka svakodnevno otkriva na društvenim mrežama na kojima je prati veliki broj ljudi. Harkins tvrdi kako još uvek nije izgubila nevinost jer nije pronašla onog pravog i jer ima visoke standarde kad je reč o potencijalnim partnerima, piše Daily Star. Smatra da drugima može biti inspiracija za malo drugačiji životni stil.

 

 

Zanimljivosti iz svog života u kojem nema odnose Loren Harkins deli na Instagram profilu @itslaurenciaga. Tvrdi kako nikada nije bila u vezi.

U jednom od svojih nedavnih videa na Instagramu, Loren pleše i peva reči Enigmine pesme "Return to Innocence". Uz to je objavila tekst koji glasi: "Niko nema više standarde i deblju kožu od 33-godišnje device."

 

 

Loren je napisala i kako se 'radikalne feministkinje' možda neće složiti s njenim stavovima, dok bi je neki muškarci mogli označiti kao osobu kojoj je 'istekao rok trajanja'. Ona pak tvrdi kako joj je želja da bude lepih i normalnih ljudi koji žive u zdravoj sredini. Svom videu dodala je znakovite heštegove #highstandards #onlythebest i #neversettle.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading