Golim rukama uhvatila zmiju dok su je muškarci uplašeno gledali: Bez straha ušla u kancelariju i spakovala je u torbu

Nedeljko Tišanović Vesti 01.08.2024 14:13 0

Svi bi pretrnuli od straha, ali one ne.

Shutterstock

Shutterstock

Video snimci na društvenim mrežama koji prikazuju ljude kako hvataju zmije često postaju viralni zbog "zastrašujuće prirode" zmija.

Nedavno se pojavio snimak gde je jedna žena privukla pažnju na društvenim mrežama zbog svog hrabrog postupka spašavanja zmije koja je ušla u kancelarijski prostor. Ajita Pandej, poreklom iz Bilaspura u Indiji, profesionalno spašava zmije.

U videu se vidi kako Ajita spokojno i sa osmehom hoda kroz kancelariju kako bi uhvatila zmiju zarobljenu iza kompjuterskog sistema. Dok je kancelarijsko osoblje gledalo iznenađeno, ona je lako uhvatila zmiju i pokazala smirenost tokom celog postupka. Kada je jedna od prisutnih žena pitala da li je zmija otrovna, Ajita je odgovorila da nije.

Video je prikupio više od tri miliona pregleda i izazvao brojne komentare na društvenim mrežama, gde su korisnici izrazili svoje oduševljenje.

 

Korisnici na društvenim mrežama su komentarisali ovu situaciju: "Ona je zvezda! Zavidim na njenoj smirenosti i veštini", "Nikada ranije nisam video da žena ovako drži zmiju. Svaka čast!", "Kakva dama. Kakva smirenost!", "Ona je prava heroina, za razliku od popularnih lažnih".

 

Bonus video: 

Komentari (0)
Loading