Fotograf na svadbama otkrio: Ovo su znakovi po kojima odmah znam da će se par razvesti!

Vesti 15.07.2024 14:36 0

Tokom dugogodišnjeg fotografisanja na svadbama, fotograf je primetio signale koji otkrivaju da bra neće potrajati.

svadba

Shutterstock

Jedna devojka je na svom TikTok profilu ispričala tri signala koji već na dan venčanja ukazuju na to da je brak osuđen na razvod. Njoj je to ispričao iskusan fotograf sa kojim je sarađivala. Tri detalja koja upućuju na to da je brak u opasnosti od prvog dana su:

1. Fotografije bez supružnika

Prema fotografu, prvi znak da par verovatno neće izdržati dugo u braku jeste ako jedan od supružnika slika više od tri fotografije bez svog partnera. "Ovo mi je nekako logično. Malo je sumnjivo izbaciti partnere s više od tri fotografije samo zato da biste mogli da imate nekoliko više s mamom i tatom ili prijateljima", komentariše devojka u svom videu.

svadba

Shutterstock

 

2. Prijatelji ne pominju mladu/mladoženju

Drugi pokazatelj su prijatelji mlade ili mladoženje koji izbegavaju razgovor o supružniku kada se spremaju, nazdravljaju ili rade bilo šta drugo, što ukazuje na to da ima se izabranik ili izabranica sviđa, objašnjava devojka.

3. Malo vremena provode zajedno

Treći pokazatelj koji ukazuje na to da brak neće potrajati dugo jeste da par tog dana provodi više vremena razvdvojeno, svako sa svojom porodicom ili prijateljima, nego zajedno.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading