Objavila snimak iz detinjstva: Evo kako je Kim Kardašijan izgledala kao tinejdžerka, pre svih plastičnih operacija

Vesti 28.05.2024 14:23 0

Čuvena rijaliti zvezda je objavila snimak iz detinjstva, koji je napravila njena sestra Kloi.

kim kardašijan

Profimedia

Poznato je da Kim Kardašijan radi brojne estetske operacije kako bi, po njenom mišljenju, izgledala što bolje. Zato su se mnogi iznenadili kada je objavila na društvenim mrežama video snimak iz tinejdžerskih dana.

Biće slavna kad poraste

Video je snimila njena sestra Kloi, a čuje se kako ona kaže: "Zove se Kim, jako je lepa i biće slavna kad poraste", a Kim odgovara: "O, znam to“. U opisu objavljenog videa, Kim Kardašijan je šaljivo napisala: „Kloi, snimateljka i veštica“.

 

 

Pratioci poznate starlete su bili oduševljeni njenim izgledom iz tinejdžerskih dana. "Ista si Nort", "Kao da gledam tvoju ćerku Nort", pisali su ispod videa, upoređujući Kim s njenom najstarijom ćerkom.

kim kardašijan

Profimedia

 

Fotografija u klizaljkama

Kim Kardašijan povremeno objavi fotografiju ili snimak iz detinjstva. Jednom prilikom je iznenadila pratioce fotografijom na kojoj kao devojčica od nekoliko godina pozira u klizaljkama, uz grimasu na licu za koju je priznala da je pravi i danas.

 

 

Na fotografiji se vidi Kim u helankama i majici roze boje dok vezuje pertle na rozim klizaljkama. Ispod objave, poznata starleta je napisala: "Još uvek pravim ovu grimasu". I tada su neki njeni pratioci primetili koliko ćerka Nort liči na svoju majku, i to su pisali u kometarima, dok su drugi tvrdili da više liči na ćerku Čikago.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading