"Samo sam sedela na krevetu": Preko noći je postala popularna i počela da dobija ponude za posao

Vesti 12.06.2024 12:43 0

Jedan devojka je snimila video sedeći na krevetu i za nekoliko dana postala zvezda širom sveta.

devojka

Printscreen/TikTok

Pre nekoliko nedelja, Megan Boni se zapitala da li je napisala hit leta i zbog toga postala popularna bukvalno za nekoliko dana. Našalila se, jer ono što je izgovarala nije bila pesma, nije imalo ni muzičku podlogu.

Kaže da se samo šalila

Na snimku koji traje samo 19 sekundi Boni neprestano ponavlja: „Tražim bogatog momka. Koji je nasledio novac. 195 cm. Plave oči. Novac“. Njen video je postao viralan i do sada ima preko 43 miliona pregleda. Mnogi korisnici TikToka su počeli da se snimaju izgovarajući  te stihove, a među njima je i Bili Ajliš.

Kako je izjavila za strane medije, Megan uopšte ne traži visokog momka koji ima mnogo para. To je smislila nakon što su joj dosadile aplikacije za upoznavanje i stalna pitanja kada će pronaći dečka.

"Aplikacije za upoznavanje svima podižu standarde. Samo sam sedela na krevetu i pokušala da se našalim na račun devojaka poput mene koje se žale što su same, a s druge strane imaju tu listu s nemogućim zahtevima", rekla je.

 

@girl_on_couch

Can someone make this into an actual song plz just for funzies ♬ original sound - Girl On Couch

 

Dobila ponudu da snimi pesmu

Ali, ova 27-ogodišnja Njujorčanka je dobila je neverovatnu ponudu. Izdavačka kuća „Universal Music Group“, koja zastupa najveće zvezde, poput Tejlor Svift i Ariane Grande, dali su joj ugovor da snima za njih. Megan sada može da zarađuje snimajući pesme. "U roku od nedelju dana život mi se okrenuo naglavačke", rekla je. Kaže da joj je ponuđen i ugovor da napravi ceo album, ali ga je odbila. „Nisam zainteresovana za pisanje muzike", rekla je. Srećna je što su njeni stihovi postali viralni na internetu, ali kaže: "Nastavak nikada nije dobar kao original. Nema šanse da objavim još jednu pesmu od dve sekunde i da to eksplodira." Kad se pompa stiša, želi da se bavi glumom.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading