"Imaću problem zbog ovoga": Voditeljka otkrila kako se ponaša Dženifer Lopez kada se isključe kamere

Vesti 10.06.2024 14:02 0

Voditeljka jedne emisije je ugostila poznatu pevačicu i ispričala kakva je Džej Lo van scene.

dženifer lopez

Profimedia

Voditeljka Megan Mekkejn je ugostila poznatu zvezdu u svojoj emisiji pre tri godine, a sada je odlučila da progovori o njenom ponašanju.

Osećam se loše što ovo govorim

Bivša voditeljka emisije „The View Meghan“ je tokom jedne epizode podkasta „Citizen McCain Meghan“ ispričala kako je izgledao njen susret sa Dženifer Lopez. "I ja delim slične negativne priče kao i, čini mi se, ceo svet. Zapravo, sad se osećam loše jer dolazimo do tačke u kojoj izgleda kao da se Džej Lo maltretira. Ali ona je samo jako neprijatna osoba", rekla je Megan.

dženifer lopez

Profimedia

 

Dovela ogroman tim na snimanje

Prisetila se kako je poznata pevačica na snimanje emisije dovela "najveću pratnju" koju je ikad videla. "Ima veći tim od Kim Kardašijan i predsednika Amerike. Jednostavno ne razumem zašto je to bilo potrebno", kaže voditeljka.

"Ne morate uvek da budete dragi, iako je bilo iznenađujuće koliko ljudi, poput Kim Kardašijan mogu biti takvi. Ali kad dolaziš u emisiju i tvoje gostovanje u njoj traje 10 minuta... Samo glumi dok ne izdržiš tih 10 minuta", ispričala je voditeljka.

dženifer lopez

Profimedia

 

Razvod u toku

Nedavno su strani mediji objavili da se Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode i da se on već iselio iz njihove kuće koju prodaju. Njih dvoje nisu to zvanično potvrdili, ali se više nigde ne pojavljuju zajedno, pa se pretpostavlja da su priče istinite. Njihov prijatelj je ispričao da Dženifer voli sve da kontroliše, pa i Bena, a on to više nije mogao da izdrži.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading