Ni skener je nije prepoznao: Devojka uradila 19 estetskih intervencija, pa nije mogla da prođe kontrolu na carini!

Vesti 15.05.2024 16:45 0

Zbog brojnih estetskih zahvata, jedna devojka je šokirala carinike, nije mogla da prođe kontrolu.

žena

Shutterstock

Ona je zaluđena estetskim korekcijama. Do sada je potrošila više od 250.000 dolara na različite operacije i zahvate.

Obožava estetsku hirurgiju

Manekenka Feng Kiuan (36) sa Tajvana kaže za sebe da je “fanatik plastične hirurgije”. Međutim, doživela je šok tokom sigurnosne provere na aerodromu, pa je odlučila da svojim pratiocima na Instagramu otkrije sve detalje. Ona je uradila 19 operacija, a njena objava o tome prikupila je 1,3 miliona pregleda. Feng je, između ostalog, uradila dve operacije čela, pet operacija na kapcima, isto toliko na nosu, dve na bradi.

Skener je zapištao

Nedavno je putovala, a na aerodromu je skener počeo da pišti kada je prošla kroz njega. Nije joj bilo jasno šta se dešava, dok nije utvrđeno da ima više "stranih predmeta" u glavi. Tako je shvatila da ima hirurški šraf koji je ostavljen u bradi nakon operacije pre osam godina.

 

 

„Snimak prikazuje i šrafove u nosu“, rekla je Feng u videu, dodajući da se "oseća kao vudu-lutka". Njeni fanovi bili su šokirani fotografijama koje je objavila na Instagramu. „Ovo je teško gledati“, napisao je jedan od pratilaca, a drugi se nadovezao: “Evo šta sve ljudi rade za lepotu”. Feng je sada zakazala novu proceduru kako bi uklonila metalne predmete.

Komentari (0)
Loading