"To je bila moja životna greška": Devojka ostala deformisana i ćelava, ove tri stvari nikad više na sebi ne bi radila

Olja Jelić Vesti 13.02.2024 19:54 0

Jedna devojka je otkrila zašto je požalila što je potrošila bogatstvo na kozmetičke tretmane.

Estetski tretmani

Printscreen/TikTok

Jedna devojka je otkrila zašto je požalila što je potrošila bogatstvo na kozmetičke tretmane.

Džordžija Klark je stavljala filere u usne, radila obrve i stavljala ekstenzije.

Ali sada, nakon što je godinu dana provela na detoksikaciji od tretmana, Džordžija je otkrila zašto se mnogo kaje što je gubila vreme na njih.

„Volela bih da to nisam uradila, Žalim što sam to uradio jer nisu vredni novca.", rekla je ona. 

 

@georgieclarke Beauty treatments i REALLY really regret doing. Not worth the money and some cause permanent change! #beautytreatmentsiregret #botchedlifiller #hairregrowth #hairextensiondamage #botchedbrows #microblandingfail ♬ original sound - georgie.clarke

 

Odbacite filer za usne

Džordžija je objasnila zašto je prestala da stavlja filere u usne. Objasnila je da su joj usne previše natekle da je morala da ih rastvori.

„Osećala sam se kao da su mi se usne rastegnule, i da se više nikada neće vratiti na isto što su bile pre, a to je bio trend i volela bih da nisam učestvovala u tome.", rekla je ova devojka. 

Prestanite sa mikroblejdingom

Njen drugi tretman lepote, Džordžija žali što je uradila mikroblejding - što je polutrajna tehnika koja poboljšava izgled vaših obrva. Proces uključuje unošenje pigmenta u kožu finim, kratkim potezima pomoću ručnog alata sa oštricom formiranom od sitnih iglica.

„Uradila sam obrve, to je bila najgora greška u mom životu. Apsolutno sam ih mrzela, a da ne spominjem da su počele da dobijaju zaista čudnu boju. Trebalo je 18 meseci da se toga otarasim, izgubila sam gomilu sopstvenih prirodnih dlačica".

Kako je objasnila ona sada radi na oporavku svojih obrva, eventualno ih uokviri olovkom.

Nikako ne stavljajte ekstenzije za kosu

Njen treći tretman lepote kog se odrekla su ekstenzije za kosu.

"Imala sam Nano ekstenzije za kosu nekoliko godina i potpuno su mi uništile skalp. Ne samo da možete da vidite koliko su blizu mog vlasišta, već kada sam ih izvadila nije mi ostala kosa, a moje vlasište je bilo toliko oštećeno. Trebalo mi je godinu i po dana da ih izvadim da mi kosa ponovo izraste."

Umesto toga, ona preferira ekstenzije sa klipsom jer tako da može lako da se „igra sa sopstvenom dužinom i zapreminom“ bez oštećenja vlasišta.

Nema ekstenzija trepavica

Postala je veliki protivnik nadogradnje trepavica.

"Ne samo da je skupa, već i ne traje dugo i kada sve ispadnu, osećam se kao da mi nedostaje mnogo sopstvenih trepavica", rekla je ona.

„Ako samo uzmete odličan dodatak za kosu, onda će vam trepavice ionako izrasti zaista guste, a za dodatno podizanje koje želite, koristite samo lažne ili pojedinačne. To je ono što ja radim i to ne uzrokuje štetu u kojoj morate ponovo da vratite svoje oštećene trepavice", objasnila je Džordžija.

Njen video je privukao hiljade lajkova, a mnogi su u komentarima podeili svoja mišljenja. 

"Tako mi je drago što prihvatam svoju prirodnu lepotu i trošim novac na tretmane", napisao je jedan komentator.

"Nepopularno mišljenje je da ne žalim filere za usne, trepavice ili mikroblejding za obrve. I dalje izgledaju lepo. Međutim, ekstenzije za kosu su bile otpad”, dodala je druga komentatorka. 

"Premišljala sam se o obrvama, ali ovo mi je pomoglo da odlučim!“, napisala je treća.

BONUS VIDEO:

 

 

 


 

Komentari (0)
Loading