Ćerka (3) nam je napravila pakao: Otišli smo na rođendansku večeru, a kada smo se vratili nismo prepoznali svoju kuću!

Vesti 11.05.2024 18:58 0

Pored porodičnih popravki kuhinje, „u ​​podrumu, su pocepali ceo plafon“, uključujući i gipsane ploče

žena

Shutterstock

Lindzi Arnold se trudi da gleda pozitivno nakon što je njena trogodišnja ćerka Sejdž slučajno poplavila nekoliko spratova njihove porodične kuće.

Takmičarka (30) ,,Plesa sa zvezdama" je u četvrtak, 9. maja objavila je skoro četvorominutni video na TikTok-u objašnjavajući kako je njeno dete izazvalo veliku nezgodu.

„U slučaju da imate loš dan, dozvolite mi da vam ispričam kako se naša kuća poplavila“, rekla je Arnoldova na početku klipa. ,,Vežite se - stižu u prilično nesrećni događaji."

Ona sa suprugom Semjuelom Lajtnerom Kjusikom deli ćerke Sejdž (3) i Džun (11 m.).

Pre nego što je ušla u detalje, uvela je svoju priču navodeći da je svesna da su stvari mogle biti „mnogo gore“ i da drugi „ljudi prolaze kroz mnogo gore stvari od ovoga“.

Prema Arnoldinim rečima, porodica je otišla na rođendansku večeru njene mame i kada su se vratili kući „cela naša kuhinja, glavni sprat je bio poplavljen“ vodom. Kjusik je brzo otišao da proveri podrum, i nakon što je opsovao, Arnoldova je shvatila da je situacija ozbiljna.

Ona je rekla da je pre nego što je porodica otišla na večeru te večeri, sva voda bila isključena u njihovom komšiluku radi održavanja.

 

@lindsarnold Hope your week is going well 😅😂 but for real I know it could be so much worse than this so im def grateful 🫶 #houseflood #momsoftiktok #momlifebelike #momlife #momvibes #toddlersoftiktok #toddler ♬ original sound - Lindsay Arnold Cusick

 

Iako Arnoldova i Kjusik nisu videli da se incident dogodio, pretpostavili su da je Sejdž pokušala da otvori slavinu, nije se potrudila da je zatvori kada je videla da voda ne curi.

Arnoldova je dodala da se održavanje završilo ubrzo nakon što je njihova porodica otišla od kuće na večeru, a tada je i slavina bila otvorena – „skoro tri i po sata“.

Bivša plesna takmičarka je rekla je da je voda otišla „pravo do naše radne površine, po celoj našoj kuhinji, a zatim očigledno u naš podrum“.

Arnoldova je obišla kuću u kojoj  je podrum renoviran pre mesec dana. 

 

@lindsarnold Replying to @abby this video has been in the drafts but this comment reminded me soo here ya go 🤗 dont mind the mess just trying to keep it real for you guys😂 @fourchairsfurniture #housetours #housetour #hometour #homedecor #interiordesign ♬ original sound - Lindsay Arnold Cusick

 

„Za sada je ovo šteta — svi podovi na glavnom nivou moraju da se zamene. I izgleda da sve naše ormare takođe treba zameniti, kao i našu kuhinjsku površinu“, rekla je ona.

Pored porodičnih popravki kuhinje, „u ​​podrumu, su pocepali ceo plafon“, uključujući i gipsane ploče.

Neki podovi će morati da se zamene i u podrumu, navodi People.

„Ovo je tako nesrećno, ali i kao što sam rekla, moglo je da bude mnogo gore. Zaista se trudim da ostanem pozitivna", rekla je ona.

„Možda se ovo dogodilo s razlogom. Možda mogu da nabavim neke nove radne ploče“, rekla je dok se smejala, a zatim napravila tužnu grimasu. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading