Petra je saznala da je dečko vara preko fotografije: Da li i vi vidite isto što i ona?

Jelena Vukelić Vesti 12.04.2024 15:31 0

Dečko joj je bio na putovanju sa svojim prijateljima, a kada se nisu čuli nekoliko dana, postala je zabrinuta i kontaktirala jednog od njegovih prijatelja

Petra je saznala da je dečko vara preko fotografije: Da li i vi vidite isto što i ona?

Printscreen/Instagram

Kada ste u vezi, trebalo bi da imate maksimalno poverenje u svog partnera. Međutim, nekim ljudima se jednostavno ne može verovati, a to je potvrdila i jedna devojka, koja je javno na Tiktok-u podelila svoje iskustvo.

Petra s korisničkim imenom @pets.hendrikse podelila je video u kom je pokazala na prvi pogled bezazlenu fotografiju koja, kako prenosi Mirror, pokazuje njenog dečka kako leži u krevetu.

Printscreen

Printscreen/TikTok

 

 

Međutim, kad je uočila jedan sitan detalj, postalo joj je jasno da se na njoj vidi mnogo više; naime, kako je pokazala u videu, pokraj njegovog kreveta stajao omot od kondoma. Video je postao viralan i zaradio više od 14 miliiona pregleda, a mnoge  korisnike je situacija potpuno zbunila.

Printscreen

Printscreen/TikTok

 

 

 "Zbog ovoga sam ljuta na sve muškarce, a ni nemam dečka", napisala je jedna korisnica, a druga se nadovezala: “Ovo me potpuno razbesnilo.”

Ipak, neke je najviše iznenadila nesmotrena odluka dečka da na krevetu ostavi tako jasan dokaz, a Petra je objasnila: “Moj je tadašnji dečko tada otišao na put u zemlju s velikom vremenskom razlikom i prošao je skoro ceo dan da se nismo čuli. Bilo je već oko 12 ili 13 sati, a ni on ni niko od njegovih prijatelja mi se nije javio pa sam počela malo da se  brinem. Tada sam poslala njegovom prijatelju poruku da samo proveri da li je on dobro, a on mi je ''kao dokaz da je sve u redu'' poslao tu fotografiju."

Petra je takođe, kaže, rekla da je taj prijatelj kasnije tvrdio da su mu momci taj kondom iz šale stavili na krevet, kako bi nju zezali, a on i dan danas tvrdi da je nikada pa ni tada nije prevario.

Šta vi mislite?

Komentari (0)
Loading