Bivša radnica hotela brutalno iskrena: "Ljudi, nikako nemojte da pijete iz čaša koje stoje u sobi"

Jelena Vukelić Vesti 01.05.2024 14:48 0

Kada smo ovo čuli, dobro smo se zamislili

printscreen

Printscreen/TikTok

Dženesa Ričard, bivša radnica hotela u Kanadi, na društvenim mrežama deli različite priče sa svog nekadašnjeg radnog mesta, a u jednoj od objava otkrila je detalje vezane za hotelske sobe koji su šokirali mnoge. Odmah na početku snimka rekla je da ne mora tako da bude u svakom hotelu i da samo prepričava stvari iz sopstvenog iskustva.

 

 

 

 

"Nikad, ali nikad ne hodajte potpuno bosi po hotelskoj sobi ili tepihu. Usisavaju se nakon svakog gosta, ali se nikad ne čiste skoro nikad, možda jednom godišnje. Podovi i tepisi su puni bakterija, pa preporučujem hodanje u čarapama ili japankama “, kaže ova 26-godišnjakinja.

Džanesa kaže da ako ste platili noćenje sa doručkom, ali ne stignete do serviranja jer morate da izađete veoma rano, možete zamoliti osoblje da vam spakuje hranu za poneti.

U svakoj hotelskoj sobi, između ostalog, gosti dobijaju po nekoliko čaša, ali Dženesa kaže da iz njih ne treba piti. "Menjaju se samo između gostiju ako su očigledno prljave.

Takođe je otkrila da većina hotela temeljno čisti dušeke jednom godišnje - i to je upitno, prenosi The Sun. Mnogi su joj zahvalili što je podelila ove detalje i kažu da će od sada sigurno uvek u hotelu nositi papuče.

Komentari (0)
Loading