Muškarac iz snova: Dao je otkaz i postao muška domaćica, njegova devojka je prava srećnica

Olja Jelić Vesti 17.04.2024 15:50 0

Vilijam tvrdi da je muška domaćica tri godine i da nikad nije bio srećniji, a obavlja skoro sve poslove u kući

Vilijam Konrad

Printscreen/Instagram

Vilijam Konrad i njegova djevojka Levi Koralin žive u Kanadi, a zajedno su tri godine. Konrad je dečko koji ostaje kod kuće,dok ih njegova devojka finansijski izdržava. Konrad je pre radio kao informatički tehničar, ali ne planira da se vrati na posao, piše Business Insider.

"Zadnje tri godine sam muška domaćica. Kuvam, čistim i perem veš i nikad nisam bio srećniji. Moja devojka na društvenim mrežama zarađuje dovoljno da nas oboje finansijski izdržava. Ona radi od kuće, a ja obavljam 90 posto kućnih poslova. Naša dinamika u velikoj meri okreće društvene norme naglavačke, ali nam to ide i volimo to. To što sam muška domaćica omogućuje mi da radim ono što volim", otkrio je Vilijam.

 

 

On se budi malo ranije od svoje devojke i skuva im kafu. Nakon doručka i druženja s Levi, Vilijam priprema ručak ili obavlja kućne poslove dok ona radi.

"Budući da ona radi od kuće, gotovo svaku minutu svakog dana provodimo zajedno, što volim jer mi je pre svega najbolja prijateljica. Nikada nismo imali perspektivu "ovo je moj novac, ovo je tvoj novac". On je uglavnom zajednički, a većinu naših kupovina ionako obavljamo zajedno", ispričao je Vilijam.

 

 

On svojoj devojci pomaže u njenom poslu i vodi njihovo kućno knjigovodstvo. "Dok sam odrastao, nisam imao jak osećaj šta želim da radim, ali sam znao da ne želim ceo dan da sedim u kancelariji i gledam u monitor. Uvek sam voleo da stvaram nešto i radim svojim rukama, ali završio sam studije informatike", rekao je mladić.

'Imam i ženske i muške karakteristike'

"Kad sam upoznao Levi, radio sam u svetu tehnologije. Bila je prezauzeta karijerom kreatorke sadržaja i trebala joj je pomoć u vođenju posla. Mislila je da bih joj savršeno odgovarao i pitala me bi li radio za nju. Tako sam dao otkaz i postao muška domaćica s punim radnim vremenom. Kuvao sam i šio pre nego što sam uopće upoznao Levi", dodao je.

Vilijam je 2022. kreirao svoje profile na društvenim mrežama kako bi "svetu pokazao nežniju vrstu muškosti".

 

 

"Moje objave uglavnom prikazuju obroke koje kuvam za Levi, kako joj pletem kosu, porubljujem odeću ili popravljam stvari po kući. Ja sam blag i nežan, a komentari moje većinom ženske publike su izrazito pozitivni. Došlo je do prezasićenja toksičnom muževnošću na internetu. Devojka i ja smo videli tu potrebu i priliku da predstavimo ljubaznog muškarca punog ljubavi. Jedna stvar na koju sam jako ponosan je pokazivanje dualnosti koju muškarac može imati. Imam i ženske i muške karakteristike, ali sam ipak muškarac", otkrio je.

 

 

 

"Mnoge žene traže muškarca koji će im skuvati fino jelo i biti nežan, ali možda premalo muškaraca ceni te stvari. Mislim da bi toksična muškost na društvenim mrežama mogla mladim muškarcima i dečacima dati iskrivljenu perspektivu o tome što žene žele. Nadam se da ću nadahnuti druge muškarce da se više oslone na svoje ženske osobine bez osećaja da to ugrožava njihovu muškost", istaknuo je Vilijam.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading