Karlos iz "Očajnih domaćica" osvojio je srca žena širom sveta: Evo kako latino lepotan izgleda 20 godina kasnije

Olja Jelić Vesti 11.04.2024 15:47 0

Rikardo Antonio Čavira proslavio se u seriji "Očajne domaćice" u kojoj je tumačio lik Karlosa Solisa

Karlos i Gabi Solis

Profimedia

Rikardo Antonio Čavira proslavio se u seriji "Očajne domaćice" u kojoj je tumačio lik Karlosa Solisa.

Američka serija "Očajne domaćice" bila je pravi hit u periodu od 2004. do 2012. godine kada se prikazivala, a i danas važi za jednu od najpopularnijih.

U njoj je jednu od glavnih uloga igrala slavna Eva Longorija, a mnogi se sećaju i Rikarda Antonija Čavire, koji je tumačio ulogu njenog supruga Karlosa Solisa.

 

 

Hemija između njih dvoje bila je tako jaka na malim ekranima da su obožavatelji i gledaoci navijali i da u stvarnom životu budu par, međutim bili su i ostali samo dobri prijatelji. Ona je u vreme snimanja serije bila u braku s košarkašem Tonijem Parkerom, a on u dugogodišnjoj vezi s Maršom Diecel s kojom se u međuvremenu venčao i danas slove kao jedan od najstabilnijih parova.

Rikardo je i nakon "Očajnih domaćica" nastavi da se bavi glumom, snimio je više filmova i televizijskih serija, a među uspešnijima je "Selena: The Series".

U javnosti ga viđamo retko, ali danas izgleda poprilično drugačije nego u seriji, izgubio je nekoliko kilograma viška i rešio se bradice koja mu je u seriji bila zaštitni znak.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading