Promena je uzbudljiva: Ako vam je dosadilo da vodite ljubav u spavaćoj sobi, isprobajte ova mesta u stanu

Vesti 11.03.2024 21:55 0

Ne morate da imate intimne odnose samo u spavaćoj sobi, to postane dosadno. Promenite mesto, biće zanimljivije.

dvoje

Shutterstock

Intimni odnos možete da začinite na mnogo načina, a jedan od njih je i da promenite mesto na kome ćete to raditi. Američki se**ualni terapeut Aliks Foks objašnjava kako da parovi istraže ostale delove stana kada je reč o intimnom odnosu.

Doček u zavodljivom vešu

Obucite nešto u čemu se osećate se**i i tako sačekajte partnera na vratima. Potom ga pozdravite  strastvenim poljupcem, savetuje Aliks, a prenosi „The Sun“. Ako imate stepenice, popnite se gore pre njega i ne dopustite da vas fizički dodirne dok ne dođete na željeno mesto u kući.

dvoje

Shutterstock

 

Obučeni pod tušem

Kupatilo je odlično mesto za vođenje ljubavi jer ima ogledalo, tuš, sapunicu... Se**sualni terapeut savetuje da uđete pod tuš u donjem vešu ili samo u majici i da se pokvasite. Pustite partnera da skine mokru odeću sa vas ili se zabavite tako delimično obučeni. Gledajte se u ogledalu za bolji doživljaj. Takođe, topla voda na koži je fantastičan način za opuštanje i pojačavanje čula. "Pustite zvuk kiše i oluje ili omiljene pesme kako bi vam doživljaj bio još jači", savetuje Foks.

Dnevna soba za igrice

Još jedan udoban prostor u kući je dnevna soba. Tu su kauč, tepih, čak i televizija koje možete iskoristiti za razne intimne igrice.

dvoje

Shutterstock

 

Kuhinja kao šlag na torti

Iz dnevne sobe se prebacite u kuhinju koja je puna jeftinih se**ualnih igračaka, poput šlaga, voća, kockica leda. To će sve uneti novo uzbuđenje u vaš odnos.

Komentari (0)
Loading