Ne misli da radi nešto loše: Žena uvek vara partnera kad je na odmoru, kaže da se to u inostranstvu ne računa

Vesti 18.03.2024 16:00 0

Ona je u vezi koja traje pet godina i nada se da će se jednog dana udati za svog partnera.

par

Shutterstock

Nema ništa bolje od odlaska na more. Plaža i sunce daju nekim ljudima potpuni osećaj slobode, posebno kada su daleko od svoje kuće. Tako se i prevara na odmoru, po mnogima, „ne računa“ u stilu one fraze: „Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu“.

Džordži (35) iz Glazgova je jedna od tih ljudi i smatra da su pravila drugačija kada je reč o prevari dok je u inostranstvu i to često radi. Sve je počelo kad je bila u prvoj ozbiljnoj vezi u srednjim 20-im godinama: „Bila sam u Grčkoj s prijateljicama, i to sam uradila s tipom iz našeg hotela jer smo se družile sa njim i njegovim prijateljima,“ ispričala je za „Miror“.

Džordži nije udata, ali ima vezu koja traje pet godina i nada se da će se jednog dana udati za svog partnera. Kaže da ga neće prevariti kod kuće u Velikoj Britaniji, ali da u inostranstvu kao da postane druga osoba: „Verovatno postoji hrpa malih razloga za to. To je ponovo proživljavanje nekih divljih dana iz mladosti i jednostavno se osećam slobodno kad sam u inostranstvu. Pretpostavljam da imam i visok seksualni nagon na odmoru. Ja i moje prijateljice lepo izgledamo, tako da često privlačimo pažnju muškaraca. Nekoliko puta to nije bio s**s, samo kasne noći uz razgovor, piće i ljubljenje“, kaže ona.

par

Shutterstock

 

O tome da li misli da je varanje partnera u inostranstvu manje važno, rekla je: „Trudim se da ne razmišljam o tome. Mislim da su pravila drugačija jer nema osećanja i to je jednokratna stvar. Ja sam tako daleko i postoji vrlo mala šansa da me uhvati pa mislim da nije isto.“

Džordži kaže da nikada ne ostane u kontaktu s tim muškarcima s kojim je prevarila partnera na odmoru i da pazi da im ne otkrije svoje lične podatke. Često su, kaže, i oni zauzeti, pa postoji „međusobno poverenje“. Ne misli da će njen partner ikada saznati za to njeno ponašanje i ne oseća se krivom.

Uprkos tome, ne veruje da bi je partner ikada prevario i nada se da neće. Ali, obećala je da će zauvek prestati da se tako ponaša kada venčaju.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading