Niko ne veruje da ima 70 godina: Samo da vidite kako je zgodan i šta radi, to ni momci ne mogu!

Vesti 28.02.2024 12:43 0

Ljudi širom sveta oduševljeni su kondicijom i gipkošću deke koji je svim mlađima od njega dao domaći zadatak.

deka

Printscreen/Youtube

Deka koji ima 70 godina motiviše ljude širom sveta svojom neverovatnom građom i gipkošću. Zou Heping je Kinez i privukao je pažnju prvo mladolikim izgledom, a onda i kondicijom. Svi misle da ima duplo manje godina zbog bujne crne kose i zategnutih mišića na telu.

deka

Printscreen/Youtube

 

Zou je počeo da se bavi fitnesom 1979. nakon što je u jednom časopisu pročitao tekst o važnosti trčanja. Proteklih 45 godina se pridržava zdravog načina života. Njegova dnevna rutina uključuje buđenje u 5:30, jutarnje trčanje s teretom teškim 20 kilograma, izvođenje zgibova s tegovima i plenk. Zatim u 8 sati odlazi na posao.

deka

Printscreen/Youtube

 

Njegova teretana na otvorenom je planina Gele, visoka 678 metara, do čijeg vrha vodi više od 2500 stepenica. Na njima izvodi žablje skokove uzbrdo i puzi nizbrdo poput aligatora. Za uspon mu treba jedan sat, a za spuštanje oko 50 minuta. To je definitivno izdržljivost koja nadilazi gotovo svakog 70-godišnjaka.

Kaže da izbegava dodatke ishrani. Ističe važnost fizičke aktivnosti, normalne ishrane i uzdržavanja od poroka, poput pušenja i alkohola. Ovaj deka je još jedan od dokaza da su godine samo broj.

Komentari (0)
Loading