Sprema joj osvetu: Muž je saznao da je njegova žena spavala sa 26 muškaraca, i to sasvim slučajno!

Vesti 27.02.2024 15:58 0

Sada muškarac razmišlja o razvodu ili o osveti tako što će spavati s istim brojem žena.

muškarac

Shutterstock

Kad biste saznali da vas partner vara, sigurno biste se osećali povređeno i iznevereno. A šta ako se to desilo pre braka?  

Njena prijateljica se izlanula

Jedan suprug je saznao da je njegova žena spavala s 26 muškaraca, što ga je razumljivo, slomilo. Ali, pošto se to dogodilo dok su još bili na fakultetu, žena nije mislila da je važno. Sada muž razmišlja o razvodu i o osveti tako što će spavati s istim brojem žena.

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju još u srednjoj školi, išli su na različite fakultete, ali su nastavili vezu i trudili se da se viđaju bar vikendom. Nedavno su otišli na zabavu sa prijateljima i prisećali se mlađih dana, a jedna njihova prijateljica je otkrila veliku tajnu. Sve ovo je napisao na društvenoj mreži „Reddit“ anonimni muškarac.

"Jedna njena prijateljica je rekla da je moja žena bila divlja na fakultetu. Kad sam pogledao svoju ženu, lice joj je bilo bledo i oštro je gledala prijateljicu. Odlučio sam da ne pravim scenu na zabavi, ali ona je shvatila da nešto nije u redu po tome kako sam se zatvorio nakon toga."

Kad su došli kući sa zabave, pitao je o tome što je prijateljica rekla. "Priznala je da je stalno išla u klubove i da je to dovelo do toga da je imala nekoliko veza i čak nekoliko „drugova“ s kojima je redovno imala odnose, ali je tvrdila da je tada bila nezrela pa ne treba da joj zameram. U tom sam se trenutku bojao da ću učiniti nešto zbog čega ću zažaliti pa sam odmah napustio kuću i proveo noć u hotelu."

muškarac

Shutterstock

 

Rešio sam da spavam sa isto toliko žena

Cele noći mu je slala poruke i zvala ga, izvinjavajući se i govoreći mu da ga voli. "Ostala je pri svom mišljenju da to 'nije ništa strašno' i da su stvari sada drugačije jer smo u braku. Za mene nisu drugačije. Činjenica da smo u braku 18 godina ne pravi razliku u tome da me je varala dok smo bili u vezi. Sve vreme mislio sam da imamo nešto posebno, da smo jedno drugom prvi i jedini, ali sve je to bila laž", dodao je.

Nakon nekoliko dana odlučio je da je pita s koliko je muškaraca ukupno spavala, a ona mu je rekla da ih je bilo 26. Nakon razmišljanja, rekao joj je da će se pomiriti s njom, ali da mora da spava sa 26 žena, i da je to uslov o kojem neće da pregovara. 

"Od tada ona pokušava da promeni moje mišljenje, plače danju i noću, nudi mi sve što želim osim toga, ali ništa me neće sprečiti. Ili će to prihvatiti ili ćemo se razvesti. Dao sam joj rok do kraja nedelje da donese odluku", tvrdi.

To je bilo pre braka, nije prevara

Objava je od tada dobila stotine odgovora, a jedna osoba je napisala: "Ne želite pomirenje, samo želite osvetu. Vaš plan, ako se brak nastavi, da spavate s 26 žena znači da možete to godinama da joj držite nad glavom i uništite joj sreću i samopoštovanje." Drugi komentar je glasio: "Od seksa s tim ženama nećeš se osećati bolje. Ili joj oprosti i pusti to ili se razvedi." Jedan muškarac je napisao: "Nema potrebe da tako uzvraćaš. Osim toga, to je bilo davno, pre braka. Nije te prevarila." 

Komentari (0)
Loading