Ima 50 godina i izgleda brutalno: I dalje nosi bikini, mnogo mlađe bi joj pozavidele na zanosnoj liniji

Olja Jelić Vesti 24.02.2024 11:35 0

Alisija iz Velike Britanije često je u teretani gde veežba na način da oblikuje svoje telo na najbolji način i održava ga mladolikim.

Alisija

Printscreen/TikTok

Alisija iz Velike Britanije često je u teretani gde vežba na način da oblikuje svoje telo na najbolji način i održava ga mladolikim. 

Biti u srednjim godinama ne znači da žena treba da odustane od bikinija i sličnih uskih stvari. Dokaz je Alisija koja ističe kako redovne vežbe daju mogućnost da ostanete mladoliki i nakon pedesete godine života.

- Dame, ja imam više od 50 godina, ali i dalje nosim bikini - navodi Alisija.

 

@aliciae6 @AOXJOX for the win always!! Go get after it ladies! #thisis50 #womenwholift ♬ WholeLotta$$$ - NOHESI & CA$HMAN

 

Njena misija je da se žene uvek osećaju dovoljno samouvereno da nose šta god žele. Šalje poruku da treba osetiti ljubav prema sebi i vežbati, kako bi telo ostalo mlado.

- Nije bitna visina, oblik. BItno je da pozitivno gledamo na svoje telo - rekla je.

Alisija podržava nošenje odeće u kojoj se osećamo dobro i lepo, bez obzira na to šta drugi misle o tome.

- Možda će vam komentarisati kostim, ne brinite se, samo nosite ono što želite - istakla je.

Osim bikinija, voli i uske komplete, majice, topove i suknje do kolena. Od cipela bira štikle, kako bi dodatno naglasila visinu, odnosno silueti dodala par centimetara.

 

@aliciae6 Super sezzy and flattering bodycon from @Commense Clothing ♬ When I'm Gone (feat. XAELO) (Ganja White Night Remix) - PEEKABOO

 

 

- Da izgledam kao ti, svaki bih dan išla u prodavnicu u bikiniju - komentirala je jedna pratiteljica.

Naglasila je i rad nogu, koje će vežbom delovati mlađe i sportski.

Radi i sa tegovima, kako bi održala definiciju mišića.

Danas se divimo još nekim damama koje u pedesetima izgledaju fantastično - među njima su Hajdi Klum, Dženifer Lopez i Klaudija  Šifer koja je viđena u dvodelnom bikiniju na svoj 53. rođendan, piše The Sun.​

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading