Anabela obožava da služi muža: Napustila posao da bi bila domaćica, uživa dok kuva i čisti, nikad nije bila srećnija

Olja Jelić Vesti 17.02.2024 13:28 0

Domaćica Anabela je otkrila da se ona i suprug vrlo retko svađaju jer svako od njih ima definisanu ulogu u kući

Domaćica Anabela

Printscreen/Instagram

Anabela Stasinska, koja živi u blizini engleskog Čestera, napustila je uspešnu karijeru kako bi postala supruga koja ostaje kod kuće, a muž Piter i porodica su joj postali prioritet broj jedan, piše The Sun.

Anabela je nedelju dan dana pre venčanja, u aprilu 2023. godine, dala otkaz na poslu, a radila je kao dizajnerka kuhinja i imala je platu 35.000 evra. Ona se oprostila sa karijerom kako bi postala domaćica.

 

 

"Postoji izreka 'srećna žena, srećan život' i to je svakako istina. Srećna sam što sam ostala kod kuće i postala domaćica. Možda to nije za svakoga, ali ja to volim. To ne znači da zanemarujem svoje potrebe, već da mi je porodica na prvom mjestu", rekla je.

"Mislim da se moderne žene na neki način iskorišćavaju. Odričemo se svog zdravlja, vremena i mentalnog blagostanja kako bismo pokušali da učinimo sve i nemamo više vremena za sebe. Verujem da muškarci žele da se ophode zaštitnički prema svojoj partnerki", dodala je Anabela.

Dan provede čisteći i kuvajući

"Ne očekujem da ću živeti kao milionerka, ali za mene bi moj muž trebao biti u stanju da osigura kuću, stavi hranu na sto i plati račune. Osnovne stvari. Ako želim da radim, mogu, a taj novac će se potrošiti na šta god želim", istakla je ona.

 

 

Ona i njen suprug Piter, koji je radnik u železari, planiraju da imaju decu koju će verovatno da školuju kod kuće. Anabela obično jutro provede spremajući doručak za supruga da ga dočeka kad se vrati iz noćne smene, a zatim temeljno očisti celu kuću. Nakon toga odlazi u kupovinu kako bi suprugu napravila njegova omiljena jela i kupila organsko mleko sa lokalne farme.

 

 

Anabela voli vrtlarstvo i želi da uzgaja povrće kako bi uštedela novac, jer su se njoj i suprugu prihodi prepolovili. Slobodno vreme provodi igrajući odbojku, vežbajući i listajući YouTube u potrazi za "budućim poslovnim idejama".

Otkrila je da se ona i muž vrlo retko svađaju jer svako od njih ima definisanu ulogu u kući.

"Ako oboje pokušavate da budete glavni, ne ide"

"Svuda oko sebe vidim zaposlene žene pod stresom kako viču na svoje muževe i zlostavljaju ih u javnosti. Količina žena koje su agresivne je užasna. Tako ne bi trebalo da bude u životu. Vi ste tim. Oboje u vezu unosite različite stvari, različite vrednosti. Jako volim svog muža i razumem koliko mu je teško. Cenim to što radi za mene. Ponekad je jako umoran, ali ipak ide na posao i brine se za mene", ispričala je Anabela.

"Biti domaćica ne znali biti pokorna, ali i to je ponekad nužno", istakla je i rekla da je problem žena koje rade taj što su pod velikim stresom na poslu, a onda ih stres čeka i kod kuće jer moraju da rade većinu kućnih poslova i da odgajaju decu. "One traže pomoć i počnu da govore svojim muževima kako bi stvari trebale biti i to je ono što stvara probleme", rekla je Anabela.

 

 

 

"Piter me rado podržava na bilo koji način, ali do određene tačke moraš biti pokorna jer jedna osoba mora biti vođa u vezi. Ako oboje pokušavate biti glavni, ne ide. Puno nam je bolje sad kad ne radim", otkrila je.

Piterova plata im je jedini izvor prihoda. Anabela je rekla da ima pristup bankovnom računu svog supruga, ali da ga pita za dopuštenje ako želi da se počasti šminkom ili odećom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading