Ona nije očajna domaćica: „Volim da kuvam, radim sve kućne poslove i uvek doterana sačekam muža“

Vesti 14.01.2024 13:41 0

Poznata je na društvenim mrežama, ali voli da radi kućne poslove sama i da brine o svojoj porodici.

žena

Printscreen/TikTok

Influenserka Esti Vilijams sebe je opisala kao "tradicionalnu domaćicu" kaže da voli da radi sve poslove u kući. Objasnila je da ne veruje u razvod i da nikada ne bi pila u kafuću skupu kafu s mlekom, već je sama priprema kod kuće. I ne samo to, ona kuva ručak svaki dan, pravi kolače i obavlja sve kućne poslove sama, piše „The Sun“

Objavom na društvenim mrežama, dala je uvid u svoj život domaćice koja se brine za kuću i supruga. Otkrila je šta redovno radi. Ne kupuje kafu s mlekom od 7 evra, već je pravi kod kuće. Ne sramoti svog muža. Podržava ga. Organizuje jednostavne rođendanske zabave kod kuće s dragim osobama. Veruje u ono „i u dobru i u zlu“, a ne u razvod".

I ne samo to, Esti je rekla da voli ulogu domaćice te je čak naučila kako sama da radi sebi kozmetičke tretmane umesto da baca novac na odlaske u salon. "Naučila sam kako da se našminkam, uredim kosu i nokte. Doterujem se za svog muža", kazala je.

 

 

Objasnila je da živi štedljivim načinom života i da voli da kuva. "Zadovoljna sam jednostavnim životom i štedljivošću. Pravim kolače sama za sve prilike. Imam oči samo za svoga muža. Radije nosim haljine nego pantalone. Uživam u kuvanju ručka. Život je tako lep", istakla je Esti.

Njeni pratioci su zapanjeni njenim životnim stilom, a mnogi su to izrazili u komentarima. "Jednostavan život i štedljivost nisu u redu. Muževi se moraju bolje i više potruditi", "To zvuči kao noćna mora", glasili su neki od komentara, a neko je pitao "Jesi li ti zaista srećna?", ali mu nije odgovorila.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading