"Bravo sestro!": Srpska snaja iz plemena Zulu pokazala kako pravi sarmu, originalan poklon za Dan zaljubljenih

Olja Jelić Vesti 06.02.2024 20:37 0

Afrikanka Naledi Repaja postala je hit na TikToku nakon što je počela da objavljuje snimke iz Srbije, gde živi sa suprugom Bojanom.

Naledi Repaja

Printscreen/TikTok

Afrikanka Naledi Repaja postala je hit na TikToku nakon što je počela da objavljuje snimke iz Srbije, gde živi sa suprugom Bojanom.

Pokazala je kako priprema sarmu koju će svom mužu da pravi za Dan zaljubljenih.

"Specijalan ručak za dan zaljubljenih. Zulu devojka + srpska snaja", napisala je Naledi u opisu videa na društvenoj mreži. Dok je pravila sarmu, u pozadini su joj svirale pesme Zdravka Čolića.

 

 

"Bravo lepotice, prava si domaćica", "Bravo, super praviš sarme", "Bravo, sestro, samo napred", "Super si", pohvalili su je pratitelji u komentarima ispod objave.

Naledi svog supruga Bojana iz Požarevca poznaje deset godina. Venčali su se u Crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu, gde su krstili i sina Nou. Osim njega, imaju ćerku Neu. Ljubavna priča Naledi i Bojana počela je na jednom kruzeru.

 

 

 

"Pošto smo zajedno radili na kruzeru, Bojan i ja smo se dosta družili. On nije voleo taj posao pa je dao otkaz. Želela sam da vidim gdje je Srbija u kojoj je sve bolje. Zaljubila sam u narod, prvo u Bojana, a onda u Srbiju - ispričala je Naledi u TV emisiji Vikend na K1. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading