"Ne smeta mi da jedem punjene paprike na plaži": Srpska snajka koja kiseli kupus odbrusila svima koji ismevaju "paradajz turiste"

Jelena Vukelić Vesti 18.07.2023 14:53 0

Naledi Repaja, mlada žena koja potiče iz plemena Zulu i koja je postala prepoznatljiva kao najpoznatija snajka u Srbiji, nedvosmisleno je odgovorila onima koji se rugaju "paradajz turistima".

Naledi Repaja

Printscreen/TikTok

Naledi Repaja je iznela svoje mišljenje o paradajz turistima u video snimku koji je privukao pažnju. Ona je naglasila da ne razume zašto se ova "etiketa" isključivo pripisuje turistima, jer je fenomen paradajz turizma prisutan širom sveta. Naledi je iznela primere situacija u kojima je i sama bila paradajz turista, kao što je poseta Grčkoj i uživanje u punjenim paprikama na plaži.

Prema njenim rečima, nema ništa loše u tome što ljudi žele da istražuju različite kulture i uživaju u njihovim specijalitetima, pa stoga ne vidi razlog za kritiku "paradajz turista". 

 

 

 

Nakon objavljivanja snimka, Naledi je dobila podršku od svojih pratilaca koji su iskazali simpatije prema njenim stavovima. Ohrabrujući komentari su se nizali, ističući da je divno što voli balkansku hranu i podržava slobodu izbora u turizmu. Inače, Naledi je postala poznata po svom videu u kome je sama kiselila kupus.

"Kako si slatka dok pričaš", "Ja tebe obožavam", "Drago mi je da ti se sviđa balkanska hrana".. bili su samo neki od kometara posle njene objave.

A šta vi kažete? Da li se slažete sa Naledi?

Komentari (0)
Loading