"Treba mi terapija da se oporavim": Njen dejt se pretvorio u pravi horor, ova priča je pouka za sve žene

Olja Jelić Vesti 25.01.2024 16:34 0

Jedna Amerikanka je na društvenoj mreži ispričala svoju ljubavnu priču sa psihoterapeutom koja se pretvorila u pravi horor.

Ispovest

Printscreen/TikTok

Jedna Amerikanka je na društvenoj mreži ispričala svoju ljubavnu priču sa psihoterapeutom koja se pretvorila u pravi horor.

Anie Gudvin je rekla da ju je zbog problema sa automobilom, muškarac sa kojim je išla na sastanak, morao da odvede do restorana. Viralni video je postao pravi hit s više od milion pregleda.

Ostavio je bez prevoza i sa računom

"Obično ne dopuštam muškarcima da dođu po mene, ali trebao mi je neko da mi pomogne da upalim auto. Muškarac me ostavio. Dovezao me, išao sa mnom do šanka i naručio piće. Kada ga je popio, otišao je u toalet i više se nije vratio", ispričala je Ani u svom videu na TikToku.

 

 

Rekla je da je bila ljuta kada ju je ostavio samu s računom i bez prevoza. "Ostavio me znajući da sam zaglavila jer mi auto nije upalio." Dodala je i da joj je to bio prvi sastnak u 2024. godini: "I to će biti poslednji." Otkrila da ju je muškarac s kojim je išla na spoj blokirao svuda. Bila je šokirana kad je saznala čime se on zapravo bavi. "On je psihoterapeut, pa dame, pripazite ako je on vaš psihoterapeut u Sijetlu", rekla je pratiocima.

Njena priča o lošem spoju na TikToku dobila je više od 3.000 komentara. "Tvoj auto ti je govorio da ne idete" , "Čekaj, možemo li znati njegovo ime, živim u Sijetlu", glasili su neki komentari.

Muškarac lagao o sebi

Pratiteljke su htele da saznaju ko je taj muškarac pa je Ani kasnije snimila još dva videa u kojima je pokazala njegovu fotografiju sa aplikacije za upoznavanje, ali je rekla i da ga je malo istražila i otkrila da je sve o njemu laž. Iako se predstavljao kao Rej koji ima 37 godina, muškarac se zove Kris i ima 40 godina.

 

 

 

Kako je Ani istraživala dalje, videla je upozorenje jedne žene koja tvrdi da ga poznaje i koja je odlučila da zaštiti ostale žene pa im je ispričala istinu o njemu. Osim što Kris koristi aplikacije za upoznavanje, on je i oženjen i navodno ima decu. Žena navodi da je u procesu razvoda, iako još nije službeno okončano, piše Express.co.uk.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading