"Nikad ne bih rađala decu siromahu": Trudnica udata za milionera zgrozila svojim izjavama, svi zabrinuti za sigurnost bebe

Olja Jelić Vesti 24.01.2024 13:14 0

Linda Andrade je žena bogatog preduzetnika i milionera Rikija Andradea s kojim sada čeka prvo dete, a mnoge je način na koji govori o potrošnji novca svog supruga ostavio bez teksta.

Linda Andrade sa mužem

Printscreen/TikTok

Linda Andrade je žena bogatog preduzetnika i milionera Rikija Andradea s kojim sada čeka prvo dete, a mnoge je način na koji govori o potrošnji novca svog supruga ostavio bez teksta.

"Trudna sam pa mi trebaju pokloni. Dakle, idemo u kupovinu. Ne bih imala decu sa siromahom, jer kad kažem 'pokloni', mislim na auto ili kuću. Takođe, želim Birkin torbu, ali onu od krokodilske kože. I želim tri auta - Lamborghini Urus, G Wagon i Rolls-Royce. Suprug mi nabavi dva od tri auta i biću sretna, tako sam jednostavna. Kupovina sa mojim mužem je tako zabavna jer on nikada ne gleda cenu. Doslovno ne bih imala ovo dete da nisam dobijala poklone. Ali već znate da ću razmaziti svoje dete i jako sam uzbuđena jer ću postati mama", rekla je u svom videu na TikToku.

 

 

Zanimljivo je da je prilikom kupovine spomenula da joj nije bitna sigurnost deteta, već samo kako izgledaju stvari koje za njega kupuje.

Mnogi su je u komentarima osudili zbog površnog razmišljanja, dok su se neki s njom i složili.

Devojka često na društvenim mrežama pokazuje luksuz kojim je okružena, a u jednom se videu osvrnula na svotu novca koju potroši u svrhu vlastitog uživanja, što je mnoge iznenadilo.

 

 

 

Jedna korisnica društvene mreže se našalila sumanutim ciframa koje potroši, pa komentarisala: 7000 dolara na čokoladu? Čoveče, ja ovde stojim i čekam jednu običnu čoksu da bude upola cene", glasio je jedan šaljivi komentar, dok su je drugi osudili jer smatraju da bi taj novac ponekad trebala da da u dobrotvorne svrhe.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading