"Posle 40-e muškarci postaju mrzovoljni starci": Manekenka (56) pokazala 33 godine mlađeg dečka i izazvala buru negodovanja

Slobodanka Ćorić Vesti 23.01.2024 20:01 0

Mladi muškarci su živahni, razigrani i apsolutno uživaju da pruže zadovoljstvo starijoj ženi

žena

Printscreen/TikTok


Imam 56 godina i izlaziću samo sa muškarcima od 20 godina - stariji ljubavnici ne mogu da izdrže u spavaćoj sobi

Jedna 56-godišnja manekenka otkrila je da će izlaziti samo sa muškarcima koji imaju 20 godina - pošto se zasitila dosadnog vođenja ljubavi sa starijim muškarcima. Elaina St James, iz Čikaga, prvi put se bacila na hvatanje mlađih momaka pre četiri godine, nakon što je otkrila da oni njenih godina ne mogu da prate njenu žudnju za životom. Njen najnoviji dečko ima samo 23 godine, što je čini 33 godine starijom od njega.

Priznala je: „Izlaziću samo sa momcima od 20 godina. Upoznala sam svog 23-godišnjeg ljubavnika pre nekoliko meseci. „Imala sam ljubavnike u prošlosti koji su bili mlađi od mene, ali on je do sada najmlađi. „Volim njegov dečački lep izgled, slatko držanje i vitalnost. „On je tako pozitivan, opušten, ima sjajno telo i puno kose. 'Za razliku od starijih muškaraca, mladići imaju sjajna tela, mekani su u nekim oblastima, a u drugim zaista ne.' Elaina je nastavila: „Neću izlaziti sa nekim ko ne može legalno da pije alkohol u Americi, ali ne mogu više da zamislim da izlazim sa nekim starijim od 40 godina jer postaju mrzovoljni starci. „Često me nazivaju milom ili pumom, ali volim to. "Fenomenalno je da ova seksualnost bude deo mog života preko 50 godina."

Elaina je ranije izlazila sa muškarcima svojih godina, ali joj je brzo dosadila ista stara rutina i njihovi zdravstveni problemi. „Starci imaju loša leđa, erektilnu disfunkciju, loše stavove i puno prtljaga. „U spavaćoj sobi, to je ista stvar iznova i iznova - ista jedna pozicija. „Seks ili nije postojao ili je bio obavezan. Nije bilo spontanosti ili želje. „Sa mlađim muškarcima, se*s je neverovatan! Oni su živahni, razigrani i apsolutno uživaju da pruže zadovoljstvo starijoj ženi. „Za njih je moja starija koža egzotična. Oni vole moj celulit i činjenicu da moje si*e nisu živahne. 'Za njih je raj da istražuju ostarelo telo.'

Iako je se*s ogromna korist, to nije jedina pozitivna razlika koju je Elaina primetila. „Sa starcima, oni su zabrinuti za penziju ili plaćanje alimentacije bivšim suprugama i deci. „Mladi ljudi se zabavljaju, žele da se zabave sa mnom i izađu. „Ne želim da se udam za ove muškarce, ne vidim ovo kao dugoročno. Za sada je dobar trenutak, ali ja sam završila sa muškarcima mojih godina.' Korisnici društvenih mreža oštro su reagovali na influenserkin video, koji navodi pet glavnih razloga za zabavljanje sa muškarcima u 20-im godinama. To uključuje da ste zdravi i aktivni, da imate manje drama i da volite starije žene.
 

Komentari (0)
Loading