Osvojila je mladoženju na takmičenju na TikToku: Posle nedelju dana htela da se razvede, ali je usledio preokret

Olja Jelić Vesti 18.01.2024 11:44 0

Oduvek je htela da se uda na pomalo blesav način, a na kraju joj se to ostvarilo

Venčanje tiktokera

Printscreen/TikTok

26-godišnja Daniel Gros priznala je kako je oduvek htela da se uda na "pomalo blesav način" pa je oduševila objava tiktokera Gunara Mičelsa koji je pokrenuo takmičenje sa ciljem da se oženi potpunom neznankom kako bi dokazao da život nije tako ozbiljan.

Tiktoker je objasnio kako će platiti za sve, a od hiljadu ponuda koje su mu pristigle, odabrao je upravo Daniel. Kad su se prvi put upoznali, doneo joj je crvene ruže i zaprosio je, a dve nedelje kasnije, potpuni stranci otputovali su u Las Vegas i venčali se na Dan zaljubljenih 2021. 

 

@danielleandgunnar marrying a stranger from tik tok ✅. Couldn’t ask for a better wife @daniiiellelele #lasvegaswedding #foundmywife #marriage #tiktokmarried ♬ original sound - Danielle & Gunnar

 

Planirali razvod pa se zaljubili 

Daniel je na TikToku ispričala njihovu priču i otkrila kako su planirali razvod nedelju dana nakon venčanja, ali na kraju su se zaljubili i odlučili da ostanu zajedno. 

"Naša veza nije savršena, ali venčali smo se kao stranci, a evo nekoliko razloga zašto nam je to pošlo za rukom. Ušli smo u ovu vezu bez ikakvih očekivanja. Prvobitni plan je zapravo bio da se razvedemo nakon nedelju dana, tako da zapravo nismo uopšte vršili pritisak na vezu. Nismo imali spoljni uticaj naših prijatelja i porodice, što znači da nije bilo nikoga ko bi posejao seme sumnje u drugu osobu", ispričala je. 

 

@danielleandgunnar What if you could touch someone and see your future with them 👀 @daniiiellelele #vanlife #vanlifetravel #livefree inspo - @snejanajens ♬ original sound - Danielle & Gunnar

 

Zanimljivo, Daniel je dodala i kako nijedno od njih ne bi jedno drugo odabralo u aplikacijama za dejtovanje. 

Viralna ljubavna priča 

Njihova neobična ljubavna priča postala je viralna na TikToku, a profil na kojem objavljuju detalje iz svog života prati gotovo 320 hiljada ljudi. "Nadam se da ćete ostati zajedno", "Svaka čast ljudi!" I "Pratim vas od početka. Ovo je tako neverovatno za vidjeti, presrećna sam zbog vas!" neki su od komentara pratilaca.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading