Htela je da kaže mužu da je trudna, a onda je sve pošlo po zlu: Evo šta je on uradio, ljudi u šoku

Slobodanka Ćorič Vesti 02.01.2024 10:21 0

Žena koja već ima dvoje dece, a njen muž je vojnik panirala je da iznenadi supruga neobičnom objavom trudnoće, ali ništa nije ispalo kako treba

vojnik

Printscreen/TikTok

Objava vaše trudnoće može biti veliki trenutak, ali jedna mama je odlučila da napravi korak dalje uz urnebesnu TikTok objavu. Liz je žena koja već ima dvoje dece, a njen muž je vojnik. Planirala je da iznenadi supruga Kodija neobičnom objavom trudnoće. Međutim, to joj nije baš pošlo za rukom, pa je morala da mu kaže u bukvalnom smislu te reči.

Umesto klasične najave, Liz je odlučila da stavi pecivo u rernu i ostavi da malo zagori kako bi iznenadila svog muža. Ideja joj je bila toliko smešna da je ceo trenutak podelila sa svojim pratiocima na TikToku. Iako je planirala iznenađenje, nije očekivala da će njenom suprugu biti teško da shvati šta je tačno poenta cele priče.

Njen muž Kodi je u vojnoj uniformi, a ona ga je zamolila da izvadi đevrek iz rerne. Iako je očigledno tek ušao u kuću, počinje da vadi pecivo iz rerne, navodeći koliko ga voli. Bio je vidno iznenađen jednim malim pecivom koje je potpuno izgorelo u rerni i pita zašto bi neko stavio „jednu rolnicu“ u rernu.

Liz uz osmeh odgovara, ispravljajući ga: „Nije rolnica, već lepinja“. Međutim, njen muž ostaje i dalje zbunjen, sleže ramenima, pokušavajući da shvati šta se dešava.

Liz pokušava da ga dodatno ubedi, pitajući ga šta je upravo izvukao, ali Kodi insistira da je to „spaljena rolna“. Buduća mama jedva može da obuzda smeh dok Kodi drži zagoreno pecivo. Ona ispravlja svog muža i kaže „Imam lepinju u rerni“, frazu koja se na engleskom koristi kao žargon da znači da je neko trudna.

Međutim, Kodi stvari i dalje shvata bukvalno, pa ne vidi šta je toliko interesantno u tome što njegova žena ima lepinju u rerni. Konačno, Liz odlučuje da prekine igru reči i izjavljuje: "Kodi, imaćemo bebu." Njen muž tek tada, nakon trenutka zbunjenosti, ispušta kuhinjski alat i beži u zagrljaj svojoj ženi. Liz je podelila urnebesni trenutak na TikTok-u uz natpis: Objava vaše trudnoće može biti veliki trenutak, ali jedna mama je odlučila da napravi korak dalje uz urnebesnu TikTok objavu.

Liz je žena koja već ima dvoje dece, a njen muž je vojnik. Planirala je da iznenadi supruga Kodija neobičnom objavom trudnoće. Međutim, to joj nije baš pošlo za rukom, pa je morala da mu kaže u bukvalnom smislu te reči. Umesto klasične najave, Liz je odlučila da stavi pecivo u rernu i ostavi da malo zagori kako bi iznenadila svog muža. Ideja joj je bila toliko smešna da je ceo trenutak podelila sa svojim pratiocima na TikToku. Iako je planirala iznenađenje, nije očekivala da će njenom suprugu biti teško da shvati šta je tačno poenta cele priče.

 

 

Njen muž Kodi je u vojnoj uniformi, a ona ga je zamolila da izvadi đevrek iz rerne. Iako je očigledno tek ušao u kuću, počinje da vadi pecivo iz rerne, navodeći koliko ga voli. Bio je vidno iznenađen jednim malim pecivom koje je potpuno izgorelo u rerni i pita zašto bi neko stavio „jednu rolnicu“ u rernu. Liz odgovara ispravljajući ga: „Nije rolnica, već lepinja“.

Međutim, njen muž je on ostaje i dalje zbunjen, sleže ramenima, pokušavajući da shvati šta se dešava. Uopšte nije razumeo igru reči Liz pokušava da ga dodatno ubedi, pitajući ga šta je upravo izvukao, ali Kodi insistira da je to „spaljena rolna“. Buduća mama jedva može da obuzda smeh dok Kodi drži zagoreno pecivo. Ona ispravlja svog muža i kaže „Imam lepinju u rerni“, frazu koja se na engleskom koristi kao žargon da znači da je neko trudna. Međutim, Kodi stvari i dalje shvata bukvalno, pa ne vidi šta je toliko interesantno u tome što njegova žena ima lepinju u rerni.
 

Konačno, Liz odlučuje da prekine igru reči i izjavljuje: "Kodi, imaćemo bebu." Njen muž tek tada, nakon trenutka zbunjenosti, ispušta kuhinjski alat i beži u zagrljaj svojoj ženi. Liz je objavila urnebesni trenutak na TikTok-u uz natpis: - Kada uništite sopstvenu objavu trudnoće samo zato što je vaš muž zaboravio šta zapravo znači fraza "Plačka u rerni". – napisala je žena u opisu, a o tome je pisao i san. Iako su mnogi pratioci par zadirkivali zbog njihove "izgorele guze", par je bio presrećan na vest o trudnoći.

Komentari ispod snimka odrazili su radost pratilaca, dok su neki izrazili simpatije prema Liz jer su i sami isprobali slične vratolomije koje druga strana nije razumela. Smeh je zavladao, a ova urnebesna objava trudnoće je za samo nekoliko dana prikupila više od 22 miliona pregleda, dok je video dobio 3,2 miliona lajkova. – „Imamo lepinju u rerni“, odmah sam pogodila! - I ja sam dobio, ali izgleda niko drugi nije, pa bolje izbegavajte igre rečima. - Muž definitivno nije uhvatio igru reči! - Međutim, trenutak kada je muž rekao "Stvarno!" i smejao se trčeći da zagrli ženu izvini ga. - Zašto im je lepinja izgorela?

 
Komentari (0)
Loading