Razočarao sve devojke: Najzgodniji muškarac prekida karijeru modela, jer želi da postane sveštenik

Vesti 06.12.2023 16:33 0

Nedavno se muškarac kojeg smatraju najzgodnijim Italijanom, oglasio na društvenim mrežama i rekao svojim obožavateljkama da menja način života.

model

Printscreen/Instagram

Muškarac koji je nosio titulu najzgodnijeg muškarca u Italiji odlučio je da napusti karijeru modela da bi postao sveštenik. Edoardo Santini (21) dobio je titulu najzgodnijeg muškarca u Italiji kada je imao samo 17 godina. Glasanje je bilo deo izbora „Il Bello d'Italia“ u organizaciji modne grupe ABE, a mladog momka je učinilo zvezdom i katapultiralo u karijeru modela, čime se bavio uz studiranje glume i plesa. 

model

Printscreen/Instagram

 

Ali nedavno se Edoardo oglasio na društvenim mrežama i rekao da više neće živeti kao zvezda jer je odlučio da napusti modeling kako bi postao sveštenik.

"Sa 21 godinom, moj otac je doneo odluku da se oženi mojom majkom jer je bila trudna, a moja je mama, s 21 godinom postala majka. Ja se, evo, sa 21 godinom, nalazim na putu da, ako Bog da, postanem sveštenik", rekao je Eduardo.

 

 

Tvrdio je da je proteklih godina upoznao ljude koji su mu pokazali šta znači to. "Oni su mi dali snagu da istražim ovo pitanje koje nosim u sebi od detinjstva, ali su me razni strahovi sprečili da ga dublje proučavam", objasnio je.

Rekao je i kako je krajem prošle godine započeo "pripremu", koja traje godinu dana. "I evo me, studiram teologiju i služim dve liturgije u firentinskoj biskupiji“ - kaže.

Edoardo ističe da zna kako ljudi pričaju o njegovoj odluci da postane sveštenik, ali neće dopustiti da ga niko odvrati od cilja.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading