Ovo je najzgodnija doktorka, ali nije joj lako: "Radim na klinici, a pacijenti me ne shvataju ozbiljno jer sam lepa"

Vesti 03.12.2023 15:44 0

Ona je fizijatar i radi na klinici, a u slobodno vreme se bavi bodibildingom, zbog čega je smatraju najzgodnijom na svetu.

doktorka

Printscreen/Instagram

Stejsi Naito s Beverly Hilsa radi kao fizijatar i šef je klinike u Los Anđelesu, a kada ne leči pacijente, takmiči se u bodibildingu, gde je često predstavljaju kao najzgodniju doktorku na svetu. "To mi baš laska", otkrila je lepa doktorka za britanski „The Sun“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stacey Naito (@staceynaito)

 

"Ljudi ne očekuju da doktorke budu zgodne, kao da je to nešto čudno. Jedan doktor mi je prišao dok sam bila studentkinja. Rekao mi je da uopšte ne izgledam kao doktorka jer sam zgodna i da me pacijenti neće doživljavati ozbiljno", kaže Stejsi.

doktorka

Printscreen/Instagram

 

Ali ona se na to nije obazirala. Završila je i specijalizirala fizijatriju. Kaže kako je u toj izjavi dok je studirala bilo istine. "Sad tek vidim. Ponekad su me kritikovali samo zbog izgleda. Neki pacijenti su bili zabrinuti kad su videli da su zakazani kod mene. Sumnjali su u mene samo na osnovu izgleda. Kao da zgodna žena ne može biti dobra doktorka," priča ova pametna i sposobna dama.

Kritikovali su je i što ide na takmičenja. Govore joj da nije primereno da se doktorka takmiči u bodibildingu. "Baš volim da rušim stereotipe", poručila je doktorka.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading