Nisu mogli zajedno, ali ni odvojeno: Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra!

Vesti 13.11.2023 16:40 0

Nekoliko meseci posle razvoda sa suprugom, Klara je znala da je napravila grešku, ali tada nije mogla ništa da promeni. Posle su oboje našli nove partnere i ona je shvatila da je ljubomorna na devojku bivšeg muža. Ipak, grešku je konačno ispravila.

žena

Printscreen/Instagram

Klara (49) i njen suprug Lari (60) su u drugom braku. Ovi Britanci su se venčali 1998. godine, pa su se rastali, a onda su se opet zaljubili 2018. godine i ponovno venčali 2021. Naime, shvatili su da se vole i da su pogrešili kad su se razveli.

- Sedeći za stolom u restoranu, shvatila sam da sam ludo zaljubljena u muškarca s kojim sam bila na  sastanku, a po načinu na koji me gledao bilo je jasno da i on oseća isto. Bio je april 2018. godine, a Lari i ja smo se razveli 16 godina ranije - prisetila se situacije Klara.

Naime, shvatili su da se još uvek vole i da žele da budu zajedno.

 

Susret u teretani

- Lari i ja smo se prvi put sreli u teretani u februaru 1996. godine, kad sam imala 20 godina, i bila uverena da je on onaj pravi - ispričala je. - Bio je 11 godina stariji od mene i imao je dva sina, od šest i 10 godina iz prethodnog braka, i iako sam znala da sam mlada da postanem maćeha, bila sam sigurna da ću voleti njegove sinove koliko i on - naglasila je.

Pre toga, bila je na turneji po svetu kao profesionalna latinoamerička plesačica, ali je upravo zaključila da se time više neće baviti.

- Kad sam upoznala Larija, bila sam loše raspoložena, ali on je učinio sve da se osećam posebno. Uskoro smo postali nerazdvojni. Slagala sam se lepo s njegovom decom, a budući da su se Lari i njegova bivša supruga sporazumno razišli, postali smo proširena porodica - ispričala je Klara za novine „The Sun“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Metz (@carametz_)

 

Ubrzo je ostala trudna

Klara je zatrudnela s Larijem posle samo nekoliko meseci veze i rodila kćerku 1997. godine.

- Sledeće godine venčali smo se pred 100 naših prijatelja i porodicom. Zatim sam 1999. rodila drugu kćerku i bilo mi je teško da budem i mama i maćeha. Lari je često bio odsutan zbog posla, a a oko male dece je bilo mnogo obaveza i danju i noću  i bila sam iscrpljena - prisetila se.

Osim toga, preuzela je niz odgovornosti i za njegove sinove, koje je vodila vikendima na fudbal i druge aktivnosti.

- Odlučna da sama zarađujem, počela sam noću da šijem ​​haljine za plesna takmičenja, ali to me je iscrpilo. Polako smo se Lari i ja udaljili te je u našem odnosu došlo do napetosti - ispričala je.

I 2001. godine je zatražila razvod.

 

 

Iselila se, a potom pokajala

- Lari je hteo da idemo u bračno savetovalište, ali ja nisam bila zainteresovana. Iselila sam se s devojčicama. Međutim, u roku od nekoliko meseci potajno sam počela da se kajem zbog te odluke. Razmišljala sam jesam li dobro postupila, no nisam rekla Lariju da me to muči. Ostala sam prijateljica s njegovom bivšom suprugom te smo zajedno slavili Božiće i rođendane.

Uskoro su i Lari i Klara našli nove partnere.

- Lari i ja smo oboje bili u vezi i zapravo sam bila ljubomorna na njegovu devojku - priznala je.

Godine 2017. Lari i Klara opet su bili slobodni za nove veze. Ali, često su se čuli, a razgovor je bio uvek tako prirodan i zanimljiv.

- Početkom 2018. godine, bila sam na događaju u njegovoj blizini i pitala ga da li mogu prespavati kod njega jer je vožnja do moje kuće bila duga. Bilo je očigledno da još između nas postoji hemija i te noći smo se poljubili. Kao da nije prošlo 16 godina. Shvatili smo da smo još uvek zaljubljeni i Lari je rekao da zapravo nikad nije prestao da misli na mene - ispričala je Klara.

Sada je jedino neobično njihovim kćerkama, jer su bile male kada su im se roditelji razveli i ne sećaju se mame i tate dok su bili u braku. Zato je ovo za njih nova situacija. Porodica je sada ponovno na okupu i pošto su svi srećni, ćerke će se brzo navići i uživati u zajedničkim trenucima s roditeljima.

Komentari (0)
Loading