Muž se nije smirivao: „Varao me je 30 godina od 45 godina braka. Smejem se, a duša mi prazna“

Vesti 09.11.2023 20:38 0

Kad dođu nevolje, poput prevare u braku, ne reaguju svi isto, ne donose iste odluke, a nisu iste svima ni životne prilike. Lako je biti sudija sa strane, ali mi nećemo analizirati zašto je naša čitateljka trpela prevare i ostala uz nevernog supruga četiri i po decenije.

žena

Shutterstock

„Smejem se, a duša mi je prazna“, poslednje su reči poverljivog pisma koje nam je poslala.

Naša čitateljka koja se potpisala kao Depresivna, a mi ćemo joj dati nadimak Mirna, piše o nesrećnom braku i nežnoj vezi nakon smrti supruga, koja nažalost nije potrajala.

“Bila sam u braku s čovekom koji nije zaslužio moju odanost i ljubav. Varao me 30 godina od 45 godina našeg braka. Sa druge strane, znam da me voleo na svoj način. Ispunjavao je bračne dužnosti i bio savršen otac”, piše nam gospođa Mirna i može se naslutiti zašto je ostala sa suprugom uprkos tome što ju je konstantno varao.

Nakon njegove smrti – depresija

Ma kakav bio, ona se oslanjala na njega, do te mere da se teško mirila s njegovom smrću. “Kad je umro, najpre je bila strašno ljuta na njega što je ostavio samu, a kasnije je pala u tešku depresiju. „Jednostavno nisam znala kako da nastavim da živim sama”, dodaje naša čitateljka.

Tek nakon dve godine shvatila je da tako neće moći dalje kroz zlatne godine. “Vreme je nastavilo da teče i ja sam svu moju ljubav usmerila prema deci i unucima. Sedam godina sam bila potpuno sama, sve dok nije naišao čovek kome sam pristala da se posvetim. Nisam ga mogla zavoleti u ljubavnom smislu, ali imala sam vezu koja mi je donela bar malo nežnosti u životu”, piše Mirna.

Ni drugi put nije imala sreće

Jasno je da pravu nežnost gospođa Mirna nije osećala ni u braku, osim možda onih prvih godina, dok suprug nije počeo da se viđa s drugim ženama, piše „Mojevrijeme“. Počeo, i više nije prestajao punih 30 godina. Samo gospođa Mirna zna kako se tih godina osećala i s kakvim se demonima se nesumnjivo borila. Ne čudi stoga što u novoj vezi nije mogla potpuno da se opusti i zavoli tog muškarca.

Kako bilo, nežna veza u koju je ušla nakon smrti supruga, nažalost, nije dugo potrajala. “Bog ga je hteo uzeti k sebi i ja sam ponovo tužna i sama. Eto, takva je moja sudbina, ovo je moja životna priča. Smejem se, a duša mi je prazna”, teške su reči s kojima je svoje iskreno pismo završila gospođa Mirna.

Komentari (0)
Loading