Mislite da je prenaglila? Kaća je podnela zahtev za razvod kada je videla poruku od jedne reči na suprugovom mobilnom telefonu

Vesti 31.10.2023 12:36 0

Poruka od jedne reči bila je dovoljna da se Kaćin brak raspadne. Ona smatra da zaslužuje bolje nakon što je saznala šta njen muž zaista oseća prema njoj.

žena

Shutterstock

Kaći jednog dana đavo nije dao mira i kada je suprug bio u kupatilu ona je uzela njegov mobilni i počela da pretražuje — i to je okončalo njen brak. Nije znala da njen muž za nju ima nadimak koji je koristio u razgovoru s prijateljima, koji je nije baš impresionirao. Kada je shvatila šta on zaista misli o njoj, odlučila je da se razvede.

Kada se Kaća porodila, odnos sa njenim suprugom se promenio. Ipak mu je oprostila što nikada nije imao vremena za njih jer je mnogo radio i dobro zarađivao. Četvrtak veče je imao samo za sebe, tada se bavi sportom, išao u teretanu, igrao fudbal s prijateljima, a petkom išao na poslovne ručkove koji su se uvek pretvarali u večernja pića, jer su to bile prilike za uspostavljanje novih kontakata. Kaći to nije smetalo.

Međutim, nije voleo da joj govori svoje planove. Tada je otkrila da joj je muž smislio nadimak – OKSMS (ona koja se mora slušati), iako mu je dopuštala da radi šta hoće. Nadimak ju je toliko uznemirio da je napustila njihov dom.

Nije ga nikada pitala da li će doći kući na večeru, da li je pio, da li da pozove kumove u goste, jer joj ne bi ni odgovorio. Tvrdio je da i ne mora. Bila je to čudna promena u njihovom braku koju nije očekivala.

Pošto je suprug bio nezainteresovan za učešće u njihovom porodičnom životu, često su se svađali zbog toga.

žena

Shutterstock

 

Jednog petka ujutro, on se tuširao kada mu je zazvonio telefon, pa je proverila i pronašla poruke s njegovim prijateljima s kojima je išao u teretanu. „Bila je to grupa njegovih kolega s kojima se dogovarao kada će ponovo da se druže, posle velike zabave koju su organizovali posle utakmice prethodne noći,“ kaže Kaća.

Međutim, bila je zbunjena njegovim odgovorom. On je napisao: „Ne mogu večeras. OKSMS će reći ne“. Bila je zbunjena – šta je značilo OKSMS? Verovatno je aludirao na nju, ali šta je to značilo? I još – nije je pitao za to veče, pa je bila ljuta što je nju okrivio. Odlučila je da se suoči sa njim i pita ga šta to znači, pa je ušla u kupatilo sa njegovim telefonom.

„Nije bio ljut što sam mu čeprkala po mobilnom telefonu. Bio je potpuno ravnodušan što je morao da mi objasni poruku“, rekla je i dodala da je njegov odgovor povredio jer je nehajno otkrio da to znači: Ona koja se mora slušati.

„Nije se radilo o tome da treba da me posluša ili da traži moju dozvolu, kao što se često žalio. To se ne zove ’tražiti dozvolu’ jer on nije tinejdžer, a ja mu nisam majka. Mi smo bračni partneri koji treba da se dogovaraju,“ kaže ova povređena majka i supruga. „Uzela sam dete i napustila muža sledeće nedelje“, priznala je.

Kaća smatra da zaslužuje bolje, supruga koji ko će se truditi oko njihove porodice i deteta i o svemu dogovarati sa njom. Ali kaže da su joj neki prijatelji rekli da je ishitreno postupila. Drugi su je pak uveravali da je postupila ispravno što je otišla i govorili da je dobro što je sada skupila hrabrost da ode, jer bi se vremenom situacija sigurno pogoršala između njih dvoje.

Komentari (0)
Loading