Dragan čisti ulice Beograda, a žene luduju za njim: Prija mu popularnost ali zbog nje ima veliki problem

Slobodanka Ćorić Vesti 13.10.2023 11:02 0

Iskreno da mi neko ponudi da nešto snimim, slikam se ili bilo šta, složio bih se

dragan vasić

Printscreen/Instagram


Dragan Vasić već 13 godina čisti beogradske ulice i svojim prodornim plavim očima plijeni pažnju prolaznika, a za Srpski telegraf otkrio je kako izgleda život čistačia i kako se nosi sa obožavateljkama.

 

 

"Počeo sam da se bavim ovim poslom sasvim slučajno, bio sam klinac, trebao mi je novac za izlaske, a moj tata je radio 36 godina u firmi i svi ga znaju. Onda je bila neka akcija čišćenja kamiona, moj tata je pozvao sve te ljud na kafu i tada sam upoznao šefa koji mi je ponudio posao i tako sam posle nekoliko dana počeo da radim“, rekao je on.

"Volim svoj posao"

"Ovo je težak posao, zimi je najteže. Ljudi nam prave haos, oni koji kopaju po kanti često ih lome, psi sve pocepaju, a mi čistimo", objasnio je on i dodao da uprkos svemu voli njegov posao.

Žene ga obožavaju zbog plavih očiju, a otkako su srpski mediji počeli da pišu o njemu, sve je postalo intenzivnije.

 

 

"Moram reći da sam ja oženjen, porodičan čovek i imam troje dece, ali ne mogu reći da mi to ne godi! Naravno da mi gode komplimenti, a i mlad sam čovek, što da ne, jedino što je žena baš ljubomorna, ali što da se radi", objasnio je.

 

 

Iako još nije dobio ponude za fotografisanje i modeling, ispričao je šta bi uradio ako do toga dođe: "Iskreno da mi neko ponudi da nešto snimim, slikam se ili bilo šta, složio bih se, naravno. Imamo kolegu Jocu koji je bio na jednom snimku, to je jako lepo, pa bih se složio."

Komentari (0)
Loading