Šokantno priznanje: Roditelji su pokušali da je ubiju kada je napustila brak u kome je bila zlostavljana

Slobodanka Ćorić Vesti 18.09.2023 21:09 0

"Mislila sam da sam upravo napravila najveću grešku u svom životu“, priseća se ona, opisujući trenutak kada ju je otac zgrabio za rep i odvukao u njihov dom

Šokantno priznanje: Roditelji su pokušali da je ubiju kada je napustila brak u kome je bila zlostavljana

Pexels

Sa 16 godina većina devojaka razmišlja o školi i budućnosti. Nina Aouilk je, međutim, bila primorana na brak za koji kaže da je bila fizički i seksualno zlostavljana. U strahu za svoj život, kao tinejdžerka je pobegla od kuću – jer je porodica pokušala da je ubije. Sada je ispričala LADbible-u svoju mučnu priču o prkošenju i preživljavanju pokušaja 'ubistva iz časti'.


Pre napada, autorka je živela u svojoj bračnoj kući sa suprugom i užom porodicom. Pošto su dve porodice ugovorile brak kada je Aouilk bila samo dete, ona nije imala pravo glasa o tome i poslata je da živi sa strancima sa 16 godina.

Umesto dobrodošlice, ona kaže da je bila podvrgnuta emocionalnoj i fizičkoj torturi od strane svojih rođaka – uključujući i svekrvu koja joj je redovno uskraćivala hranu. Ona tvrdi da ju je i njen svekar vezao metalnim vešalicama, golu, a Aouilk nije mogla da se pomeri, pa čak ni da koristi kupatilo. Sadističko ponašanje se nastavilo, a tinejdžerka je pretrpela višestruke seksualne napade.

„Moj svekar bi dolazio i silovao me, napadao me i pretio mi“, rekla je ona i dodala: „Želeo je da sve kontroliše i voleo je da me plaši, što je i činio“. U to vreme 90-ih godina, bilo je nekoliko ubistava iz časti u toj oblasti, nazvanih 'spaljivanje nevesta' - gde su članovi zajednice polivali benzinom žene koje su rodile ćerke, a ne sinove, a porodica muža je učinila da zločin izgleda kao samoubistvo.

Znajući da život ne može da se nastavi kao što je bio, Aouilk se vratila u svoju porodičnu kuću - gde je bila smeštena. Nakon što je sanjala da je grle roditelji, mlada žena je doživela isto zlostavljanje koje je, kako kaže, trpela tokom svog detinjstva.

„Mislila sam da sam upravo napravila najveću grešku u svom životu“, priseća se ona, opisujući trenutak kada ju je otac zgrabio za rep i odvukao u njihov dom.


Uprkos tome što svoju ćerku nije video četiri godine, Aouilk kaže da je njen otac počeo da je tuče zajedno sa majkom, snajom i najstarijim bratom.

"Ovo je bila drugačija vrsta premlaćivanja", otkrila je ona, rekavši: "Bilo je kao da su bili odlučni da me ubiju." Pošto joj je celog života prećeno smrću, pretrpela je brutalne batine od kojih su joj slomljena vilica, ruka i kuk. U svom srceparajućem intervjuu, opisala je sebe kao malu krpenu lutku koja se 'odbijala' od zidova sa svakim inčem kože prekrivenim posekotinama. Aouilk se čak seća da je 'napustila svoje telo' dok ju je otac gazio i držao nogu uz njeno grlo.


Rekla je za LADbible: „Sećam se da sam gledala sebe i pomislila, to je to. Srećom, dozvao ju je unutrašnji glas i u haosu je uspela da otpuzi i pobegne na zadnja vrata. U godinama koje su usledile, Aouilk je koristila svoje iskustvo da pomogne drugima koji su doživeli ekstremnu traumu, piše Unilad
 
Komentari (0)
Loading