Najopasnija žena na svetu izašla iz zatvora: Trošila je milione zarađene na preprodaji droge, a evo gde je otišla prvog dana slobode

Jelena Vukelić Vesti 18.09.2023 13:38 0

Kako izgleda život nakon izlaska iz zatvora? Pa, ako pitate suprugu ozloglašenog šefa meksičkog kartela Sinaloa, Joakina "El Čapa" Guzmana, ispunjen je dobrim provodom u noćnim klubovima Los Anđelesa.

Najopasnija žena na svetu izašla iz zatvora: Trošila je milione zarađene na preprodaji droge, a evo gde je otišla prvog dana slobode

Profimedia

Ema Koronel Aispuro (33) nedavno je puštena iz pritvora zbog optužbi za trgovinu drogom, a sada je viđena na zabavi koju je organizovala njena advokatica Mariel Colon Miro, prema informacijama koje je potvrdio TMZ.

Uživajući u privatnom VIP delu noćnog kluba i okružena snažnim obezbeđenjem, bivša kraljica lepote primećena je kako uživa u pićima i nadoknađuje izgubljeno vreme sa svojim prijateljima.

Mediji izveštavaju da je veći deo večeri provela sama i čini se da se sasvim dobro prilagodila životu izvan zatvora.

 

 

 

 

Podsetimo se, Coronel Aispuro je puštena na slobodu u sredu ujutro nakon što je provela dve godine u pritvoru.

U novembru 2021. godine osuđena je na tri godine saveznog zatvora nakon što je priznala krivicu za trgovinu drogom i optužbe za pranje novca u okviru kartela Sinaloa njenog supruga. Prvo je bila smeštena u saveznom zatvoru u Teksasu, ali je premeštena u nepoznatu tranzitnu ustanovu u Kaliforniji.

Takođe joj je naređeno da plati gotovo 1,5 miliona dolara kazne, uz zatvorsku kaznu. Iako je sada puštena, naredne četiri godine će biti pod nadzorom.

Guzman, njen suprug i šef kartela Sinaloa, osuđen je 2019. godine zbog učešća u kontinuiranom kriminalnom poduhvatu i drugih tačaka optužnice za distribuciju tona kokaina u SAD-u.

Pobegao je iz meksičkih zatvora 2001. i 2015. godine, pre nego što je ponovo uhapšen 2016. i izručen Njujorku radi suđenja. Trenutno služi doživotnu kaznu u zatvoru ADX Florence Supermax u Koloradu.

U petak je Guzmanov sin Ovidio Guzman Lopez izručen iz Meksika u SAD i suočava se sa nizom optužbi za trgovinu drogom i pranje novca.

 

Komentari (0)
Loading