"Ja sam trofejna supruga": Tiktokerka se hvali luksuznim načinom života, ne zanimaju je pogrdni komentari

Olja Jelić Vesti 30.08.2023 18:43 0

Tiktokerka Tami Smit sad je odlučila da odgovori svima koji je na društvenim mrežama optužuju da je sa svojim suprugom samo zbog novca

Tiktokerka

Printscreen/TikTok

Sa suprugom živi vrlo luksuzno. Tiktokerka Tami Smit sad je odlučila da odgovori svima koji je na društvenim mrežama optužuju da je sa svojim suprugom samo zbog novca.

Naglasila je da pogrdni naziv koji joj upućuju kad se odnose na njen raskošni stil života uopšte ne doživljava kao uvredu.

U videu u kojem je svojim pratiocima na TikToku pokazala kako uživa u skupim stvarima sa svojim suprugom, Tami Smit odgovorila je i ljudima koji ju na društvenim medijima vređaju govoreći da je sa svojim suprugom u braku samo zbog njegovog novca. Sama je izabrala kako će se nazvati: "Ja sam trofejna supruga", napisala je, poklopivši tako sve zlobnike.

 

@tammy_gun Replying to @mrbilly286 ♬ original sound - Tammy

 

- Nisam devojka koja samo kulira jer ja ne čekam da me neko izabere, zašto bih čekala? Ja sam već izabrana i skupo održavana žena - rekla je. Dodala je kako se nikad neće pretvarati da je nešto drugo osim onoga što jeste, kako bi udovoljila svome mužu, niti razume zašto to neke devojke čine.

- Muškarci te neće više voleti zbog pretvaranja - rekla je. 

U video isečku je pokazala neke od njoj najdražih aktivnosti koje je praktikovala sa svojim mužem, od letenja u avionu prve klase, preko večera u restoranima s Mišelinovim zvezdicama, pa do boravka u najboljim hotelima - ništa nije previše dobro za nju. 

Nisu samo žene na društvenim mrežama one koje mrze njen luksuzni stil života, muškarci ju često 'poklope' zbog toga što joj je 'sekira upala u med'. Ali njoj to ne smeta, naprotiv rekla je da joj nije stalo do toga što bilo koji muškarac osim njenog muža ima reći o njoj. 

 

@tammy_gun Replying to @jh10567 😄😄😄 haters be warned, i will clap back #fitmom ♬ original sound - Tammy

 

- Shvatila sam zašto me svi muškarci koji komentarišu moje videe mrze. Oni nisu ja, rekla je u jednom videu, kazavši da joj zavide. 

Ljudi su se u komentarima složili da oni koji je vređaju su samo ljubomorni, a jedan od pratilaca je dodao: "Muškarci vas se plaše". 

 

 

- Neki verovatno mrze to što oni nisu na mestu vašeg muža, to je čista ljubomora - napisala je jedna pratiteljka, a druga je dodala kako i sama voli visoke standarde i to da je dobro "održavaju".

- Oženio te s razlogom, ne moraš nikome ništa dokazivati - stoji među komentarima, a prenosi The Sun

 

Komentari (0)
Loading