Obraduje je poklonima za svaku mesečnicu: Žena izazvala ljubomoru, svaka bi htela njenog muža

Olja Jelić Vesti 09.08.2023 21:10 0

Mnoge korisnice TikToka otkrile su da bi volele da su njihove jače polovine slične Jolandinom mužu

Žena

Printscreen/TikTok

Jedna žena izazvala je ljubomoru kod mnogih nakon što je otkrila da joj muž kupuje slatkiše svaki put kad dobije menstruaciju. Jolanda je objasnila da svaki mjesec kada je vrijeme za ženske probleme, njen muž misli da ona "ne može funkcionisati i da ju treba razmaziti", piše The Sun.

"Nije najgori problem koji možete imati!" priznala je, pre nego što je pokazala stvari koje joj je kupio ovaj mesec kako bi "ovu užasnu nedelju započela na pravi način".

"Broj jedan, kupio mi je moj omiljeni ženski proizvod", rekla je u videu na svom TikToku. "Osim što je ovaj mesec udvostručio - imamo obične uloške, ali i male, dnevne uloške. "Nisam ostala bez tampona pa ih verovatno zato nije uzeo."

 

 

Zatim je podigla tri pločice svoje omiljene čokolade i priznala: "Ovih danas više neće biti! Trebao je kupiti više, kako se usuđuje",  našalila se. Ugrabio joj je i kutiju njenih omiljenih kokica, ali i nešto što inače ne dobija, čestitku. Kad je otvorila, Jolanda se počela smejati kad je videla da na prednjoj strani piše 'S najdubljim saosećanjem'.

Unutra je napisao: "Žao mi je što prolaziš kroz ova teška vremena. Voleo bih da mogu osetiti tvoju bol kako bismo je mogli osetiti zajedno. Moje najdublje žaljenje" Svoj video završila je pokazujući je svoj mesečni buket svežeg cveća.

Ljudi su komentarisali video, a mnoge žene su priznale da bi volele da njihove jače polovine budu sličnije Jolandinom mužu. “Ovo je nešto najslađe”, napisao je jedan. "Imati tako promišljenog i brižnog partnera. To je tako retko. Manifestujem ovo", komentisala je treća korisnica. "Tako sam srećna zbog tebe, nadam se da oboje imate lep zajednički život!!", glasio je još jedan komentar.

No, drugi su tvrdili da njihovi partneri takođe čine istu stvar i da im daju slatkiše, "Muž je došao kući s cvećem i sladoledom. Ne podnosim laktozu, ali ću ga ipak pojesti", napisala je jedna korisnica.

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

 

Komentari (0)
Loading