Snimak bračnog para sa TikToka mnogima vratio veru u ljubav: I u starosti se vole poput tinejdžera, raznežili su milione korisnika

Olja Jelić Vesti 08.08.2023 20:50 0

Danas, kada brzo živimo i uglavnom je sve površno mnogi od nas maštaju da nađu partnera sa kojim će ostariti

Ljubavni par

Shutterstock

Današnje moderno doba je vreme kada je sve užurbano, sve se dešava odmah i sad, pa tako su i mnogi ljubavni odnosi površni i brzo pucaju. Ipak svako od nas u duši istinski žudi za partnerom sa kim će dočekati starost i voleti ga i poštovati kao prvog dana.

Od naših baka i majki smo slušale priče o takvim ljubavima, pa ne treba gubiti nadu. Snimak sa TikToka koji je postao viralan i veoma popularan sa preko 12 miliona pregleda je ljudima vratio veru u baš takve odnose. 

Na snimku možemo videti stariji bračni par, na plaži kako uživaju u zajedničkom vremenu. Muž i žena su se sjajno zabavljali na obali okena, igrajući se u talasima, prskajući se poput zaljubljenih tinejdžera. Jurili su se po plićaku, smejali i uživali jedno u drugom, podsećajući nas da ipak postoji prava ljubav, odnosi i brakovi vredni svakog poštovanja i divljenja. 

 

@andreaa_retess partners that keep their promise of until death do us apart> #oldcouple #lovers #pinterest #love #love ♬ original sound - llea🫶🏻 - llea☆

 

 

Ovaj video raznežio je korisnike TikToka koji su nizali pozitivne komentare. Mnogi su bili oduševljeni kako su posvećeni jedno drugom, drugi su poželeli da se i njima desi ovakav odnos.

Ovaj bračni par nas je podsetio šta zapravo znači ljubav. Oduševili su nas svojom mladalačkom energijom, posvećenošću, užitkom u svakom sekundu vremena provedenog zajedno. Tome treba da stremimo, da zaista volimo i budemo voljeni, sve dok nas smrt ne rastavi, baš kao štto kaže naziv klipa. 

Komentari (0)
Loading