Horor u beogradskom frizerkom salonu: Devojka želela da nadogradi kosu keratinom, pa zamalo da ostane ćelava

Marina Đurđević Vesti 08.08.2023 13:51 0

Veoma je važno da imate dobrog frizera jer vam on "radi o glavi"

kosa

Printscreen/TikTok/Matija Radulovic

 Nije isto kada vam nestručno lice sređuje kosu, nekada posledice njegovog neumeća mogu da vas dovedu u najmanju ruku do razočarenja, a možete i ostati bez kose. Da je bitno kod koga sređujete kosu, uverila se i jedna Beograđanka. Naime, ona je otišla u jedan salon i frizerka joj je uništila kosu. Odlučila je da podeli ovo na TikToku i na taj način upozori druge devojke na posledice koje mogu imati u koliko ne biraju frizera.

Na snimku se čuje da frizer koji je pokušao da popravi učinjenu štetu govori kako joj je neko nestručan nadograđivao kosu keratinom i tako je skroz uništio da je devojka skoro ostala ćelava.

 

 

@maki.king.of.hair Masovno devojke ostaju bez kose zbog ovakvih Zlodela od nestrucnih Frizera kojima treba zabraniti da ikada vise dotaknu kosu! #viral #tiktok #kosa #pakao #fyp #foryou #foryoupage #viralvideo #balkan ♬ original sound - Matija Radulovic

 

Kao što se vidi, kosa joj je totalno zamršena, a osoblje drugog salona se potrudilo da joj istu razmrsi.

"Masovno devojke ostaju bez kose zbog ovakvih zlodela od nestručnih frizera kojima treba zabraniti da ikada više dotaknu kosu!", napisao je on u opisu ispod snimka.

Komentari su se nizali i svi do jednog su pisali "bruka" i "strašno".

 

Komentari (0)
Loading